HANIM LOKALLERİNİN TANIŞMA TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

Büyükşehir Belediyesi Etlik Hanımlar Lokali üyelerinin düzenlediği tanışma programında Başkan Melih Gökçek’in eşi ve SOS Onursal Başkanı Nevin Gökçek, hanımlara seslenerek, “Öğrenmenin yaşı yok. Lokallerdeki spor imkanları ve arkadaşlıklarınız mutluluğunuzu pekiştiriyor ve bu mutluluk evinize de yansıyor” dedi.

28 Ocak 2014 Salı 11:47
HANIM LOKALLERİNİN TANIŞMA TOPLANTILARI DEVAM  EDİYOR

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ETLİK HANIMLAR LOKALİ ÜYELERİNİN DÜZENLEDİĞİ TANITIM TOPLANTISINDA

KONUŞAN NEVİN GÖKÇEK:

“ÖĞRENMENİN YAŞI YOK. LOKALLERDEKİ SPOR İMKANLARI VE ARKADAŞLIKLARINIZ MUTLULUĞUNUZU PEKİŞTİRİYOR VE BU MUTLULUK EVİNİZE DE YANSIYOR”

Büyükşehir Belediyesi Etlik Hanımlar Lokali üyelerinin düzenlediği tanışma programında Başkan Melih Gökçek’in eşi ve SOS tanisma_toplanti_KUB_9941.JPGOnursal Başkanı Nevin Gökçek, hanımlara seslenerek, “Öğrenmenin yaşı yok. Lokallerdeki spor imkanları ve arkadaşlıklarınız mutluluğunuzu pekiştiriyor ve bu mutluluk evinize de yansıyor” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Etlik Hanımlar Lokali üyelerinin düzenlediği etkinliğe misafir olan Nevin Gökçek,  yaptığı konuşmada bizzat şahit olduğu aile dramlarından söz ederek, sosyal problemlere değindi. Nevin Gökçek, şunları söyledi:

“Bugün sizlerle olmak çok güzel. Allah bu gülücükleri yüzünüzden eksik etmesin. Hep bu güzel ortamlarda buluşmayı Rabbim bize nasip etsin. Açıldığından beri buraya 13 yıldır gelen arkadaşlarımız var. Zaman o kadar çabuk geçiyor ki. Sizler olmazsanız bu binanın hiçbir anlamı yok, iyi ki varsınız diyorum. Burada çalışan güleryüzlü personele de çok teşekkür ediyorum.”

Bir hanımlar lokalindeki anısını da anlatan Nevin Gökçek, orada lokale gelmeden önce çok sinirli ve mutsuz olan üye bayanın “Spor ve arkadaşlık sayesinde hem 22 kilo verip forma girdiğini hem de ve artık evde eşine ve çocuklarına da daha sevgiyle yaklaşarak huzuru yakaladığını” gördüklerini söyledi.

Nevin Gökçek’in, Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü projeler arasında yer alan Hanımlar Lokali, BELMEK gibi hanımların katıldığı faaliyetlerin önemine de değindiği etkinlik, Etlik Hanımlar Lokali üyelerinin hazırladığı çeşitli gösterilerle neşe içinde sona erdi.

HANIM LOKALLERİNİN TANIŞMA TOPLANTILARI DEVAM  EDİYOR