24 Ocak 2014 Cuma 13:26
HANIM LOKALLERİNİN TANIŞMA TOPLANTILARI SÜRÜYOR

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞENTEPE HANIMLAR LOKALİ’NCE DÜZENLENEN PROGRAMDA, NEVİN GÖKÇEK ÜYELERİN ÇOCUKLARINA BEBEK VE ARABALARDAN OLUŞAN OYUNCAKLAR HEDİYE ETTİ

sentepe_hnm_lokali_tanisma_24012014_DNR2042.JPGBaşkent’in dört bir yanındaki Büyükşehir Belediyesi Hanım Lokallerinin 2014 yılı kaynaşma toplantıları devam ediyor.

Toplantılara Başkan Melih Gökçek’in eşi ve aynı zamanda Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek de katılıyor. Yenimahalle Şentepe Hanım Lokali üyelerinin oluşturduğu müzik korosunun seslendirdiği parçalar toplantıya katılanlar tarafından ilgiyle izlenirken, Nevin Gökçek üyelerin çocuklarına bebek ve arabalardan oluşan çeşitli oyuncaklar dağıtarak onları sevindirdi.

-“HERŞEY İNSANLA GÜZEL”-

Etkinlikte bir konuşma yapan Nevin Gökçek, “Bazı üyelerin  lokalle yıllardır geldiklerini ve burada şifa bulduklarını söylediklerine” dikkat çekerek, şunları söyledi:

“İyi ki varsınız. İyi ki buraya geliyorsunuz. Eğer sizler  olmasaydınız burasının da hiçbir anlamı olmazdı diye düşünüyorum. Her şey insanla güzel. Kendinize zaman ayırıp bu mekanı seçtiğiniz için özellikle teşekkür ediyorum. ‘Lokale 8 yıldır devam ediyorum. Burada şifa buldum’ diyen üyelerimiz var. Bu çok ama çok önemli bir şey. Burada sevgi ortamını paylaşıyorsunuz. Sevginin olmadığı yerde hiçbir şeyin anlamı olmaz.”

Konuşmanın ardından Nevin Gökçek’in, çocuklara bebek ve arabalardan oluşan hediyeler de verdiği etkinlik, Şentepe Hanımlar Lokali üyelerinin hazırladığı çeşitli gösterilerle son buldu.