Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

HANIMLAR MATİNESİ, BATIKENT VE KAZAN'DA

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Hanım Matineleri”nin Batıkent’teki adresi Akvaryum Düğün Salonu olurken, Kazan’da ise etkinlik Kazan Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.

14 Mart 2014 Cuma 08:45
HANIMLAR MATİNESİ, BATIKENT  VE KAZAN'DA

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ ETKİNLİKTE BATIKENTLİ HANIMLAR BÜLENT SERTTAŞ’IN, KAZANLI HANIMLAR DA SAFİYE SOYMAN-FAİK ÖZTÜRK İKİLİSİNİN ŞARKILARIYLA GÜZEL BİR GEÇİRDİ

HKN_0482.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Hanım Matineleri”nin Batıkent’teki adresi Akvaryum Düğün Salonu olurken, Kazan’da ise etkinlik Kazan Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.

Batıkentli hanımlar Bülent Serttaş’ın, Kazanlı hanımlar da Safiye Soyman-Faik Öztürk ikilisinin birbirinden güzel şarkılarıyla unutamayacakları bir gün geçirdi.  

  Kazan Hanımlar Matinesi’nde onur konuğu olarak hanımları yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek, eğlenmek herkesin hakkı olduğunu söyleyerek, tüm hanımlardan kendilerine zaman ayırmalarını istedi. Nevin Gökçek,  “Siz mutlu olun ki çocuklarınız, aileniz mutlu olsun” dedi.

 Akvaryum Düğün Salonu’nda gerçekleşen Batıkent Hanımlar Matinesi’nde sevilen sanatçı Bülent Serttaş, konser sırasında yaptığı konuşmada Ankara’yı çok sevdiğini söyleyerek, “Ankara’da her geçen gün güzel projelerin gerçekleştiğini ve Ankara’nın güzelleştiğini görüyorum. Ankara’ya bu güzellikleri kattığı için de Başkan Melih Gökçek’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

HANIMLAR MATİNESİ, BATIKENT  VE KAZAN'DA
HANIMLAR MATİNESİ, BATIKENT  VE KAZAN'DA
HANIMLAR MATİNESİ, BATIKENT  VE KAZAN'DA