15 Mart 2014 Cumartesi 14:24
HANIMLAR MATİNESİ DEVAM EDİYOR

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN AYAŞ VE ÇAĞA’DA DÜZENLENEN “HANIMLAR MATİNESİ”’NDE SANATÇILAR SAFİYE SOYMAN VE FAİK ÖZTÜRK İLE FASLI NİSA GRUBU’NUN KONSERLERİ KATILIMCILARA GÜZEL BİR GÜN YAŞATTI

matine-caga-330.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Hanımlar Matinesi”, Ayaş ile Güdül İlçesi’nin Çağa kasabasında devam etti.

Programlara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek de katıldı. Ayaş GSM Spor Salonu’nda düzenlenen etkinlikte sanatçılar Safiye Soyman-Faik Öztürk ikilisinin şarkı ve türkülerine katılımcılar alkışlarla eşlik etti.

Programda bir konuşma yapan Nevin Gökçek, katılan hanımlara teşekkür ederek, “Hayatın olmazsa olmazları biz kadınlarız. Evde işleriyle, dışarıda çalışmasıyla her şeyiyle biz kadınlar her alanda varız. Onun için bizim işimiz çok” dedi.

Ankara’nın birçok ilçe ve mahallesini gezdiğini belirten Nevin Gökçek, gittiği evlerde karşılaştığı pek çok dramlardan örnekler vererek, bu kadınlara destek olunması gerektiğini söyledi.

-ÇAĞA’DA HANIMLAR EĞLENDİ-

Hanımlar Matinesi Güdül ilçesine bağlı Çağa kasabasında da  devam etti. Güneyce Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen eğlence programına Nevin Gökçek de katıldı. Programda yaptığı konuşmada, kadınların güçlü olduğunu, gerek ev hayatında gerekse iş hayatında çalıştıklarını söyledi.

Dünyada ve Türkiye’de yaşanan üzücü olaylara da değinen Nevin Gökçek, “Sağlık, güzellik, makamlar geçici. Önemli olan bir hoş seda bırakmak” dedi.

Çağa’da düzenlenen “Hanımlar Matinesi”nde Faslı Nisa Grubu yer aldı. Solisti ve çalgıcıları bayan olan Faslı Nisa Grubunun seslendirdiği türkülere hanımlar eşlik ettiler.