Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

"HANIMLAR MATİNESİ" ELMADAĞ'DA

Elmadağlı hanımlar, Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Hanım Matinesi”nde Fasl-ı Nisa Grubu’nun konseriyle eğlencenin tadına vardılar.

11 Mart 2014 Salı 09:13
"HANIMLAR MATİNESİ" ELMADAĞ'DA

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ HANIMLAR MATİNESİ’NDE ELMADAĞLI HANIMLAR FASL-I NİSA GRUBU’NUN SESLENDİRDİĞİ ŞARKILARLA EĞLENCENİN TADINA VARDI

-ETKİNLİĞE KATILAN NEVİN GÖKÇEK: “KADINLARIN YAPAMAYACAĞI HİÇBİR ŞEY YOK”

Elmadağlı hanımlar, Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Hanım Matinesi”nde Fasl-ı Nisa Grubu’nun konseriyle eğlencenin elmadag_DNR5383.JPGtadına vardılar.  

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Hanım Matineleri”nin bugünki adresi Elmadağ Belediyesi Düğün Salonu oldu. Salonu’nu dolduran kadınlar, Fasl-ı Nisa Grubu’nun seslendirdiği türkü ve şarkılara eşlik ettiler, oyun havaları ve halaylarla onayarak coştular.

Bütün Hanım matinelerinde olduğu gibi programın onur konuğu olarak sahneye davet edilen Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek, erkeklerin fiziksel gücüne karşın, kadınların yaşama karşı, ailesine ve çocuklarına sahip çıkmaktaki etkisine dikkat çekerek, “Biz kadınlar çok güçlüyüz. Doktor olarak, öğretmen olarak, aşçı olarak, evimizde hizmetçi olarak her şeyi yapıyoruz. Aklını iyi kullandığı zaman kadınların yapamayacağı hiçbir şey yok” dedi. 

Eğlenmenin herkesin hakkı olduğunu söyleyen Nevin Gökçek, tüm hanımlardan kendilerine zaman ayırmalarını istedi, kadınları Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin uyguladığı Hanımlar Lokali ve BELMEK gibi merkezlerdeki etkinliklere katılmaya davet etti. .  

Ailenin temel direğinin kadın olduğuna ve kadınlar arası dayanışmanın önemine dikkat çeken Nevin Gökçek, “Hanımların birliğini, kuvvetini hiç kimse yıkamaz. Toplumun gerçek mimarları biziz” diye konuştu.   

Tüm Hanımlar Matineleri’nde olduğu gibi çekiliş ve armağan yağmuru program boyunca devam etti.

"HANIMLAR MATİNESİ" ELMADAĞ'DA
"HANIMLAR MATİNESİ" ELMADAĞ'DA
"HANIMLAR MATİNESİ" ELMADAĞ'DA