Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

HAYVANAT BAHÇESİ GEÇİCİ OLARAK ZİYARETE KAPATILIYOR

Hayvanat Bahçesi, 26 Ağustos Pazartesi gününden itibaren bakım, onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle geçici olarak ziyarete kapatılacak.

25 Ağustos 2013 Pazar 09:49
HAYVANAT BAHÇESİ GEÇİCİ OLARAK ZİYARETE KAPATILIYOR

-ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ İÇERİSİNDE YER ALAN Hayvanat Bahçesi, BAKIM, ONARIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI NEDENİYLE 26 AĞUSTOS PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN GEÇİÇİ OLARAK ZİYARETÇİLERE KAPATILACAK

hayvanat_bahcesi-330.jpgHayvanat Bahçesi, 26 Ağustos Pazartesi gününden itibaren bakım, onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle geçici olarak ziyarete kapatılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Orman Çiftliği içerisinde yer alan Hayvanat Bahçesi’ni, TEMA Parkı Projesi’yle birlikte gerçekleştirilecek yeni Hayvanat Bahçesi kapsamında bakım ve onarıma alacak. Yetkililer bu nedenle Hayvanat Bahçesi’nin 26 Ağustos Pazartesi gününden itibaren geçici olarak ziyaretçilere kapatılacağını belirttiler.

İnşa edilecek yeni Hayvanat Bahçesi, eskisinin üç katı büyüklükte bir alanda, hayvan refahına öncelik veren, hayvan türlerinin doğasına uygun barınak ve peyzaj düzenlemeleri ile birlikte hizmete girecek.

TEMA Parkı Projesi’yle birlikte gerçekleştirilecek olan yeni Hayvanat Bahçesi’nin, Başkent’in ulusal ve uluslararası turizmine büyük canlılık kazandırması planlanıyor.