Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

"İKİNCİ BAHAR"DA, İLKBAHAR KAHVALTISI

Büyükşehir Belediyesi Yaşlılara Hizmet Merkezi, “İkinci Baharı”nı yaşayan Başkentlileri, ilkbaharın ilk günlerinde kahvaltı organizasyonunda bir araya getirdi.

23 Mart 2013 Cumartesi 00:00
"İKİNCİ BAHAR"DA, İLKBAHAR KAHVALTISI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YAŞLILARA HİZMET MERKEZİ ÜYELERİ MOGAN PARK’TA DÜZENLENEN KAHVALTIDA BULUŞTU

Büyükşehir Belediyesi Yaşlılara Hizmet Merkezi, “İkinci Baharı”nı yaşayan Başkentlileri, ilkbaharın ilk günlerinde kahvaltı kahvalti_330_23032013.jpgorganizasyonunda bir araya getirdi.

Büyükşehir Belediyesi, dün ile bugün arasında köprü kuran, değerleri yarınlara taşıyan yaşlı vatandaşlara hak ettikleri hizmeti vermek için pek çok proje yürütüyor. Küçükesat’taki Yaşlılara Hizmet Merkezi de üyelerinin temizlikten evde bakıma, gezilerden kurslara pek çok ihtiyacına çözüm oluyor. 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan “Yaşlılara Saygı Haftası” kapsamında pek çok etkinlik düzenleyen Merkez, programın son gününde yaklaşık 75 üyesini Mogan Park’da kahvaltıda bir araya getirdi.

Üyelerin Gölbaşı Mogan Cafe’ye ulaşımı servislerle sağlanırken, güzel sohbetler canlı müzik eşliğinde başladı. Şarkılara eşlik eden davetliler, keyifli dakikalar yaşadı. Baharın ilk günlerinde, kahvaltıdan sonra göl kenarındaki kordon boyunda keyifli bir yürüyüş yapan davetliler, güzel havanın da tadını çıkardılar.

Etkinlikten oldukça memnun ayrılan yaşlılar, kendilerine kıymet verilmesinden dolayı çok mutlu olduklarını belirttiler. Davetliler, bu güzel etkinlik için başta Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek olmak üzere, emeği geçen bütün yöneticilere teşekkür ettiklerini söylediler.

Merkez idarecileri ise yaptıkları açıklamada; yaşlılık döneminin insan yaşamının oldukça özel bir bölümü olduğunu vurgulayarak, yaşlılara ayrı bir ihtimam ve saygı gösterilmesinin gerekli ve bunun bir gönül borcu olduğunu dile getirdiler.

"İKİNCİ BAHAR"DA, İLKBAHAR KAHVALTISI
"İKİNCİ BAHAR"DA, İLKBAHAR KAHVALTISI
"İKİNCİ BAHAR"DA, İLKBAHAR KAHVALTISI
"İKİNCİ BAHAR"DA, İLKBAHAR KAHVALTISI