Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

-İlk Karnenin Heyecanı Büyük Oldu...

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇOCUK KULÜBÜ’NÜN ANA SINIFI ÜYELERİ İLK KEZ KARNE ALMA HEYECANI YAŞADILAR

25 Ocak 2012 Çarşamba 16:11
-İlk Karnenin Heyecanı Büyük Oldu...

karne_200.jpg

Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kulübü’nün ana sınıfı üyeleri ilk kez karne heyecanı yaşadılar. Yarıyıl tatilinin keyfini yaşayan anaokulu, ilköğretim ve lise öğrencileri çok farklı programlarda bir araya gelerek tatilin keyfini sürdürüyor.
Bütün sene yeni bilgiler edinmenin heyecanını yaşayan Çocuk Kulübü Ana Sınıfı üyeleri de ilk kez karne almanın sevincini ve heyecanını birlikte yaşadı. Kulüplerin en küçük üyeleri, velilerinin de katıldığı güzel organizasyonlarla karnelerini aldılar ve güzel notları kutladılar.
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Adnan Şeker’in de katıldığı Ahmetler Çocuk Kulübü’nün karne programında çocukların bir dönem boyu hazırladığı gösteriler beğeni topladı. Ayrı ayrı, birbirinden güzel etkinliklerin yapıldığı programda ilk karnelerini alan minik üyelerin heyecanı, gözlerine yansıdı.
Karne alan birimlerden bir diğeri olan Planet Aile Yaşam Merkezi Çocuk Kulübü minikleri de birimde düzenlenen eğlence programı ile ilk heyecanlarını yaşadılar. Yüzleri birbirinden güzel renk ve desenlerle boyanan minik üyeler, anne ve babalarına koşarak karnelerindeki güzel resim ve notları heyecanla gösterdiler. Çocukların ve gençlerin hem sosyal hem de eğitsel açıdan daha iyi yetişmesi, hayatın içinde sağlıklı bireyler olması için çalışan, her biri kendi alanında uzman eğitmen kadrosuyla hizmet veren çocuk kulüpleri, ara tatil programlarına devam edecekler.