Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

İSTANBUL YOLU’NDA ASFALT ÇALIŞMASI 20.07.2011 ÇARŞAMBA GÜNÜ BAŞLIYOR…

- ANKAMALL ÖNÜNDEN SUSUZ KÖY’E KADAR İSTANBUL’A GİDİŞ YÖNÜNDE BAŞLAYACAK ÇALIŞMADA YOL KISMİ OLARAK TRAFİĞE KAPATILACAK

20 Temmuz 2011 Çarşamba 13:30
İSTANBUL YOLU’NDA ASFALT ÇALIŞMASI 20.07.2011 ÇARŞAMBA GÜNÜ BAŞLIYOR…

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan asfalt çalışmaları hızla devam ederken İstanbul Yolu’nda da modifiye asfalt çalışmasına yarın başlanacak.
    Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, İstanbul Yolu’nda da modifiye asfalt çalışması yapılacağından 20 Temmuz 2011 Çarşamba günü saat 20.00’dan itibaren   Ankamall önünden Susuz Köy’e kadar İstanbul’a gidiş yönünde çalışmaların başlayacağını belirttiler.
    Çalışmalar sırasında yolun kısmi olarak trafiğe kapatılacağını belirten yetkililer, iki şeridin kısmi olarak trafiğe kapatılıp, trafik akışının diğer iki şeritten kontrollü olarak verileceğini söylediler.
    Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde yürütülmekte olan 2011 yılı asfalt çalışma programı kapsamında Fatih Sultan Mehmet Bulvarı (İstanbul Yolu) gidiş ve geliş yönlerinde modifiye asfalt çalışması yapılacağından öncelikle yol yüzeyinde ağır trafik yükü sebebiyle oluşan ondülasyon , lastik izleri ve oturmaların giderilmesi amacıyla trimmer (kazı) çalışması yapılacak.
    Kazı çalışmalarından sonra bitümlü sıcak karışım binder düzeltme tabakası ile yol yüzeyinin kaplanacağını belirten yetkililer, daha sonra modifiye bitümlü asfalt aşınma tabakası kaplama çalışmalarına geçileceğini söylediler.
    Yarın akşam saatlerinde Fatih Sultan Mehmet Bulvarı (İstanbul Yolu) Ankamall Kavşağı Susuz Mevkii  Çevre Yolu köprüsü üzerinde kalan kesimde İstanbul’a gidiş yönünde öncelikle trimmer kazıya başlanacağını belirten yetkililer vatandaşların mağdur olmaması için çalışmaların hava koşulları uygun oldukça 24 saat üzerinden hızla yürütüleceğini bildirdiler.