Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

İTFAİYECİLER SAHAYA İNDİ

Yangınlarda ve birçok konuda sıkıntıya düşen Ankaralıların imdadına koşan Ankara İtfaiyesi, futbolda da başarıya koşuyor.

05 Mayıs 2013 Pazar 00:00
İTFAİYECİLER SAHAYA İNDİ

ANKARA İTFAİYESİ’NİN YANGINLARLA MÜCADELEDEKİ ÜSTÜN PERFORMANSI, FUTBOL SAHALARINA DA YANSIYOR

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE DAİRESİ BAŞKANLIĞI FUTBOL TAKIMI, KAMU FUTBOL TURNUVASI’NDA

NAMAĞLUP OLARAK BİR ÜST  TURA ÇIKTI

itfaiyeciler_330_05052013.jpgYangınlarda ve birçok konuda sıkıntıya düşen Ankaralıların imdadına koşan Ankara İtfaiyesi, futbolda da başarıya koşuyor.

 Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Futbol Takımı, Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Kamu Futbol Turnuvası’nda 9. Grup’tan yenilmeden bir üst tura yükseldi.

 Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Futbol Takımı, Nihat  Arslan ve Engin Kaya yönetiminde 19 Mayıs 2 No’lu Dış sahada yaptığı son grup maçını İş-Kur Takımı ile yaptı.

Maç 0-0’lık skorla sona erdi. 

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Futbol Takımı  bu sonuçla, 6 kamu kuruluşu takımının yer aldığı 9. Grup’u namağlup olarak tamamlayarak bir üst tura çıktı.

-ÜST TURDA DA İDDİALI

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Futbol Takımı grupta oynadığı maçlarda RTÜK’ü 3-1, SGK İl Merkezi’ni 4-0, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nı 2-1 mağlup etmişti. Yenilgi yüzü görmeyen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Futbol Takımı üst turlarda da iddialı.