17 Mart 2014 Pazartesi 13:20
KARADENİZLİ HEMŞEHRİLERİN EĞLENCE GECESİ

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN “HEMŞEHRİ GECELERİ” PROGRAMI, BU KEZ KARADENİZLİLER İÇİN DÜZENLENDİ

-İSMAİL TÜRÜT, ZEYNEP BAŞKAN VE VOLKAN ARSLAN’IN ŞARKILARIYLA RENK KATTIĞI GECEYE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÖKÇEK DE KATILDI

-BAŞKAN GÖKÇEK:

“BEN DE KARADENİZ DAMADIYIM… KARADENİZLİLER İÇİN ALTINPARK İÇERİSİNDE DEVAMLI GELİP GİDEBİLECEĞİNİZ, OTURABİLECEĞİNİZ BİR YER YAPACAĞIZ”

BAR_4902.jpg            Büyükşehir Belediyesi, memleketlerinden ayrı yaşayan Başkentlileri “hemşehri geceleri”nde buluşturmaya devam ediyor. Her gün ayrı bir grubu ünlü sanatçıların konserleriyle birlikte bir araya getiren Büyükşehir Belediyesi, bu kez de Karadenizlileri Atatürk Spor Salonu’nda buluşturdu.

Karadeniz müziğinin güçlü sesleri İsmail Türüt, Zeynep Başkan ve Volkan Arslan’ın konserleriyle şenlenen geceye, Kuzey’in Uşakları da gösterileriyle renk kattı.

Başkent’te yaşayan Karadenizlilerin gönüllerince eğlendiği geceye katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kendisinin bir “Karadeniz damadı” olduğunu belirterek, Allah razı olsun bugüne kadar her zaman bize destek verdiniz. Biz de size layık olmaya çalıştık” dedi.

İsmail Türüt’ün konseri sırasında sahneye çıkarak Başkent’teki Karadenizlilere seslenen Başkan Gökçek, Başkent’te yaşayan hemşehri dernek ve temsilcileriyle bir araya geldiklerini, talep ve isteklerini dinlediklerini, yapılanları anlattıklarını kaydederek, “Nasip olursa size Altınpark içerisinde devamlı gelip gidebileceğiniz, oturabileceğiniz bir yer yapacağız. Bunun sözünü verdik. Ayrıca, bu yaz ayında da Karadeniz’in her ili için 50’şer metrelik sembolik evler yapılmasının sözünü verdik. Bunların hepsini 2014’te yerine getirmeye çalışacağız” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Karadenizliler Başkan Gökçek’e, desteklerinden ötürü teşekkür plaketi verdi.