Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

"KARS-ARDAHAN-IĞDIR HEMŞEHRİ GECESİ"

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin her gün bir başka ilçede düzenlediği “Hemşehri Geceleri” büyük ilgi görüyor. Ücretsiz olarak yapılan etkinliklerde sevilen sanatçılar hemşehrileriyle buluşuyor.

27 Şubat 2014 Perşembe 14:30
"KARS-ARDAHAN-IĞDIR HEMŞEHRİ GECESİ"

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN  “KARS-ARDAHAN-IĞDIR HEMŞEHRİ GECESİ”, YARIN  (28 ŞUBAT) ATATÜRK SPOR SALONU’NDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

-KARSLI SEVİLEN SANATÇILAR VE KAFKAS HALK DANSLARI EKİBİ’NİN HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞACAĞI ETKİNLİK SAAT 19.00’DA BAŞLAYACAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin her gün bir başka ilçede düzenlediği “Hemşehri Geceleri” büyük ilgi görüyor.Ücretsiz olarak yapılan etkinliklerde sevilen sanatçılar hemşehrileriyle buluşuyor.

Pek çok ünlü sanatçıyı ve gösteriyi yaz aylarında Başkentlilerle buluşturan Büyükşehir, bu muhteşem eğlenceleri hemşehri geceleriyle kış aylarına da taşıdı.

Büyükşehir Belediyesi’nin her gün bir başka ilçede düzenlediği Hemşehri Geceleri kapsamında yarın (28 Şubat - Cuma) “Kars-Ardahan-Iğdır Hemşehri Gecesi” düzenlenecek.AtatürkSpor Salonu’nda saat 19.00’da başlayacak etkinlikte, Karslı  ünlü sanatçılar; Günay Şimşek, Nuray Hafiftaş, Selma Geçer ve Metin Güngör muhteşem birer konser verecek.

Pek çok sürprizin de yer alacağı organizasyon kapsamında, Acun Ilıcalı’nın “Yetenek Sizsiniz” adlı programında ikinci olan Kafkas Halk Dansları Ekibi de  gösterileriyle geceye renk katacak.