KAZIM KARABEKİR'DE SON ASFALT SERİMİ BUGÜN BAŞLIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından genişletilerek yenilenen Kazım Karabekir Caddesi’nin Keçiören'e gidiş yönü, son asfalt serimi için bugün saat 22.00’dan itibaren 2 gün trafiğe kapatılacak. Ayrıca, bölgede eski asfaltın kazınma çalışmaları nedeniyle aynı yön, bugün sabah yoğunluğunun ardından, saat 16.00’a kadar trafiğe kapatıldı. Çalışmaların ardından yol pik saatlerde trafiğe açıldıktan sonra, saat 22.00’da tekrar kapanacak.

06 Mayıs 2016 Cuma 09:58
KAZIM KARABEKİR'DE SON ASFALT SERİMİ BUGÜN BAŞLIYOR

-CADDENİN KEÇİÖREN GİDİŞ YÖNÜ, BUGÜN SAAT 22.00’DAN İTİBAREN 2 GÜN TRAFİĞE KAPANACAK
-CADDENİN AYNI YÖNÜ, ESKİ ASFALTIN KAZIM ÇALIŞMALARI İÇİN BUGÜN SAAT 16.00’A KADAR TRAFİĞE KAPALI OLACAK

Büyükşehir Belediyesi’nin genişleterek baştan sona yenilediği caddenin Keçiören-Anadolu (Tandoğan) Meydanı yönündeki çalışmalar tamamlanırken, Keçiören yönünde son asfalt serimi bugün akşam başlayacak. 2 günlük çalışma süresince sürücüler, yönlendirilecek alternatif güzergahları kullanabilecekler.
Caddenin Keçiören yönündeki çalışmaların, hava şartlarının da uygun olması halinde 8 Mayıs Pazar akşamı bitirilmesi planlanıyor.