Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Keçiören’e Kazak Evi…

“Ankara’da Astana Günleri” etkinlikleri kapsamında Ankara’da bulunan Astana Valisi İmangali Tasmagambetov ile Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören Estergon- Türk Kültür Merkezi’ndeki “Kazak Evi”nin açılışı yaptılar.

07 Eylül 2012 Cuma 04:14
Keçiören’e Kazak Evi…

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÖKÇEK İLE “ANKARA’DA ASTANA GÜNLERİ” ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ANKARA'DA BULUNAN ASTANA VALİSİ TASMAGAMBETOV, KEÇİÖREN’DE KAZAK EVİ’NİN AÇILIŞINI YAPTILAR

kazak_evi_400_2.jpg“Ankara’da Astana Günleri” etkinlikleri kapsamında Ankara’da bulunan Astana Valisi İmangali Tasmagambetov ile Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören Estergon- Türk Kültür Merkezi’ndeki “Kazak Evi”nin açılışı yaptılar.
Açılışa Başkan Gökçek ve Astana Valisi Tasmagambetov’un yanı sıra Kazakistan’ın Ankara Büyükelçisi Zhanseit Tuimebayev, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile konuk heyet üyeleri katıldı.
Estergon - Türk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Kazak Evi’ni Astana Valisi İmangali Tasmagambetov ve beraberindeki heyetle birlikte gezen Başkan Gökçek, yöresel halı kilim, ev eşyası ve giysileri inceledi ve bilgi aldı. Açılışta Kazak Kıyafetli sanatçıların sundukları geleneksel müzik de katılımcılardan ilgi gördü.
Kazak Evi hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Gökçek ve Astana Valisi Tasmagambetov, konuklarla beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.