KEÇİÖREN-ZİLELİLER CADDESİ'NDE ASFALT ÇALIŞMASI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören Zileliler Caddesi’nde, hafta sonunda asfalt yenileme çalışması yapacak.

08 Nisan 2016 Cuma 07:48
KEÇİÖREN-ZİLELİLER CADDESİ'NDE ASFALT ÇALIŞMASI

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 'NİN YAPACAĞI ASFALT ÇALIŞMASI NEDENİYLE ZİLELİLER CADDESİ, HAFTA SONUNDA TRAFİĞE KAPALI OLACAK

Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılacak çalışma nedeniyle, Zileliler Caddesi yarın geceden 10 Nisan Pazar gecesine kadar trafiğe kapalı olacak. Asfalt yenileme çalışması süresince trafik, alternatif güzergahlardan sağlanacak.
Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, Başkent genelinde merkezi caddelerde asfalt yenileme çalışmaları yapıldığını belirterek, Zileliler Caddesi’nde de zamanla yıpranan asfaltın kazınarak, yerine yeni asfalt serimi yapacaklarını bildirdiler.