Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

KEÇİÖRENLİ MİNİKLER KÜTÜPHANE GEZDİ

-Keçiören Çocuk Kulübü’nün Minik Üyeleri, Ali Dayı Çocuk Kütüphanesi’ne Giderek Kitaplarla Dolu Atmosferde Bulunmanın Keyfini Yaşadı

22 Aralık 2012 Cumartesi 00:00
KEÇİÖRENLİ MİNİKLER KÜTÜPHANE GEZDİ

-Keçiören Çocuk Kulübü’nün Minik Üyeleri, Ali Dayı Çocuk Kütüphanesi’ne Giderek Kitaplarla Dolu Atmosferde Bulunmanın Keyfini Yaşadı

Keçiören Çocuk Kulübü Hızlı Okuma Kursu üyeleri, kütüphaneleri daha yakından tanımak amacıyla, Ankara’nın en çok ilgi gören kütüphanesi; Ali Dayı Çocuk Kütüphanesi’ne giderek, hayatlarına yeni bir pencere açtılar.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren çocuk kulüpleri, kurslar, geziler, seminerler ve çeşitli eğlence programları ile üyelerini her açıdan bilgi, kültür ve eğitim ile donatıyor. Başkentli hiçbir çocuğun gelişen teknoloji ve sosyal imkanlardan yoksun kalmaması için faaliyet gösteren çocuk kulüplerinden Keçiören Çocuk Kulübü üyeleri de bu hizmetin getirilerini doyasıya yaşıyor.

DSCF3353.JPG

Pek çok değişik alanda hem yeteneklerini geliştiren hem de eğitimlerine destek alan Keçiören Çocuk Kulubü’nün Hızlı Okuma Sınıfı üyeleri, kütüphane gezileriyle faaliyetlerini çeşitlendiriyor.

Son gezilerinde Ali Dayı Çocuk Kütüphanesi’ni ziyaret eden meraklı minikler, kitaplarla dolu muhteşem bir atmosferde bulunmanın keyfini yaşadı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü’nce iki katlı müstakil bir binada oluşturulan kütüphane, modern cihazlar, internet bağlantısı ve çocukların her türlü bilgiyi kolaylıkla edinmesini sağlayan sıcak ortamı ve güzel bahçesi ile çocukları adeta mest etti.

 Kütüphane görevlisi üyelerden kütüphane ile ilgili geniş bilgi alan çocuklar, soruları ile de meraklarını giderdi. Kütüphanenin her yerini büyük bir ilgiyle gezen üyeler daha sonra beğendikleri kitapları alıp okumayı da ihmal etmediler.