22 Kasım 2014 Cumartesi 11:30
KENT KONSEYİ’NDEN AK PARTİ’YE ZİYARET

-ANKARA KENT KONSEYİ BAŞKANI SALTOĞLU İLE KONSEY ÜYELERİ AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ
-SALTOĞLU; “ANKARA KENT KONSEYİ OLARAK ŞİMDİYE KADAR ALDIĞIMIZ KARARLARIN YÜZDE SEKSENİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİSİ TARAFINDAN KABUL EDİLMİŞTİR”
-AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ŞAHİN; “ANKARA BİR RESİM MANZARASI GİBİ RENGARENK”

kent_konseyi_6.jpgAnkara Kent Konseyi Başkanı Seyfi Saltoğlu ile Kent Konseyi üyeleri, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’i ziyaret etti.
Şahin’in Makamı’nda gerçekleşen ziyarette Saltoğlu, Kent Konseyi’nin amacını ve faaliyetlerini anlattı. Saltoğlu, “Kent Konseyi şehrin gelişmesi konusunda tavsiye kararları alır. Ankara Kent Konseyi olarak şimdiye kadar aldığımız kararların yüzde sekseni Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından kabul edilmiştir. Avrupa Birliği ödülü alan bir kent olan Ankara’nın çok fazla bir problemi de yok” dedi.

-“ BÜYÜKŞEHİR ANKARA’YA ÇOK FARKLI İMAJ KAZANDIRDI”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin de Ankara’nın hızla büyüyüp geliştiğini belirterek şunları söyledi:
“Uzun süredir Ankara’da yaşıyor olmam dolayısıyla şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, çok önemli hizmetler Ankaralılara sunuldu. Her yıl, hatta bir yıl içerisinde birçok hizmetin devreye girdiğini görüyoruz. Dolayısıyla Kent Konseyi’ne ‘şöyle bir sorun var. Bunu gündeminize alıp Büyükşehir Belediye Meclisine tavsiye edin’ diyebileceğim bir durum yok. Büyükşehir Belediyesi, Ankara’ya çok farklı bir imaj kazandırdı. Ankara, rengarenk bir resim manzarası, bir tablo gibi. ”
Ziyarette Başkan Saltoğlu, Şahin’e Kent Konseyi adına plaket ile şeref üyesi kartı takdim etti.