26 Kasım 2014 Çarşamba 13:39
KENT KONSEYİ'NDEN VALİ KILIÇLAR'A ZİYARET

-ANKARA KENT KONSEYİ BAŞKANI SALTOĞLU İLE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ VALİKILIÇLAR’I  ZİYARET ETTİ

Kent Konseyi Vali ZiyaretKent Konseyi Başkanı Seyfi Saltoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar’ı ziyaret etti.

Valilik Makamı’nda gerçekleşen ziyarette Saltoğlu, Vali Kılıçlar’a Ankara Kent Konseyi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yönetiminde Ankara’nın, Avrupa Başkentleri arasında saygın bir yere geldiğine değinen Saltoğlu, yeni çıkan yasalarla sivil bir toplum kuruluşu niteliğinde olan Ankara Kent Konseyi’ne de önemli görevler düştüğünü anlattı.

Vali Kılıçlar da sivil toplum kuruluşlarıyla yapılacak işbirliğinin önemili olduğunu kaydetti.

Saltoğlu ziyarette, Vali Kılıçlar’a, bir plaket ile adına düzenlenmiş Kent Konseyi fahri üyelik kimlik kartını sundu.