KIZILCAHAMAM VE ÇAMLIDERE'DE HEMŞEHRİ GECELERİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Başkent'in dört bir yanında düzenlenen “Hemşehri Geceleri”nde coşku sürüyor. Başkentli vatandaşların yanı sıra memleket hasreti çeken vatandaşların bir araya gelmesine vesile olan Hemşehri Geceleri, Kızılcahamam ve Çamlıdere ilçelerinde eş zamanlı olarak düzenlendi.

27 Şubat 2014 Perşembe 14:30
KIZILCAHAMAM VE ÇAMLIDERE'DE HEMŞEHRİ GECELERİ

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NCE KIZILCAHAMAM VE ÇAMLIDERE'DE DÜZENLENEN HEMŞEHRİ GECELERİ'NE  BAŞKENTLİLER BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Ankara  Büyükşehir Belediyesi tarafından Başkent'in dört bir yanında düzenlenen “Hemşehri  Geceleri”nde coşku sürüyor.  kizilcahamam_camlidere_hemsehri_HKN_5167.JPGBaşkentli vatandaşların yanı sıra memleket hasreti çeken vatandaşların bir araya gelmesine vesile olan Hemşehri Geceleri,   Kızılcahamam ve Çamlıdere ilçelerinde eş zamanlı olarak düzenlendi.

Her iki ilçede de bir araya gelen vatandaşların coşkusuna ortak
olan sanatçılar Ankaralı Coşkun ile Ramazan Çelik sevilen parçalardan oluşan konserler verdi. Başkentlilerin büyük ilgi gösterdiği gecelerde katılımcılar, sanatçıların söylediği birbirinden güzel, eğlenceli ve hareketli parçalara eşlik ettiler.

Ankaralı Coşkun'un “Ankara'nın Bağları” başta olmak üzere pek çok türküyü seslendirmesi üzerine salonu dolduran vatandaşlar dans edip, oynadılar, uzun süre pistten inmeyerek keyif dolu saatler yaşadılar.

Vatandaşlar, “Hayatı Tespih Yapmışım”, “Dım dım yar”, “Dilara”, “Caney Caney” gibi popüler şarkılarla hem eğlendi hem de halay çektiler.

Ankara havalarını da seslendiren Ankaralı Coşkun’un en çok istek alan ve tekrar tekrar istekte bulunulan parçası ise her zamanki gibi “Ankara’nın Bağları” oldu.

Programlara katılan Başkentliler, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e böyle güzel etkinlikler düzenlediği için teşekkürlerini ilettiler.