Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

KKTC’den Büyükşehir Belediyesi’ne Ziyaret…

- Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başkenti Lefkoşa’dan Gelen Belediye Heyeti Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Gökşin’i Ziyaret Etti

20 Eylül 2010 Pazartesi 13:20
KKTC’den Büyükşehir Belediyesi’ne Ziyaret…

1.JPG
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin kardeş kenti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başkenti Lefkoşa’dan gelen Belediye Heyeti, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Gökşin’i makamında ziyaret etti.
Lefkoşa Belediyesi As Başkan Özel Kadıoğlu Başkanlığı’ndaki heyet, Ali Gökşin’i ziyaret ederek KKTC’nin ekonomik ve sosyal durumu hakkında bilgi vererek çalışmalarında destek istedi.
Heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Ali Gökşin, “Siz isteyeceksiniz, Anavatan da buradakilere hizmet götürecek” diye konuştu.
Büyükşehir Belediyesi olarak Lefkoşa Belediyesi ile kültürel ve sosyal ilişkiler içinde olduklarını belirten Ali Gökşin ortaklaşa çalışmaların devam ettiğini söyledi.

2.jpg
Lefkoşa Belediyesi As Başkanı Özel Kadıoğlu ise KKTC olarak ekonomik ve sosyal sıkıntılar içinde olduklarını belirterek, üretim yapamadıklarını, narenciye üretimi yaptıklarını ancak satacak Pazar bulamadıklarını anlattı.
Ali Gökşin As Başkan Özel Kadıoğlu’na porselen tabak hediye ederken, Özel Kadıoğlu Ali Gökşin’e ahşap üzerine işleme Lefkoşa’nın simgesi olan Lefkoşa Kapısı’nı hediye etti.