Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Küçük Karatecilerde Kuşak Heyecanı…

-ERYAMAN AİLE YAŞAM MERKEZİ’NİN KARATECİ ÖĞRENCİLERİ KUŞAK ATLAMA SONRASI DİPLOMA MUTLULUĞU YAŞARKEN, SİNCAN ÇOCUK KULÜBÜ DE SINAVDA TER DÖKTÜ

21 Mart 2012 Çarşamba 14:34
Küçük Karatecilerde Kuşak Heyecanı…

kucuk_karateciler_400_3_21032012.jpg

Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kulüpleri ve Aile Yaşam Merkezlerinde en çok ilgi gören spor branşlarından karatede, kuşak atlama heyecanı yaşandı. Eryaman Aile Yaşam Merkezi karate kursu öğrencileri kuşak sonrası diploma sevinci yaşarken, Sincan Çocuk Kulübü’ndeki sınavda heyecan vardı.
Eryaman Aile Yaşam Merkezi Gençlik Merkezi karateci öğrencilerine “Kuşak Sonrası Diploma Töreni” düzenlendi. Merkeze üye olarak, güvenilir bir çatı altında karate öğrenmeyi tercih eden sporcular, Mart Ayı içinde yapılan kuşak sınavına girerek, bir üst kuşağa geçmek için ter dökmüş ve başarılı sonuçlar almışlardı. Kuşak atlayan karate öğrencilerine diplomalarını, eğitmenleri Aysun Kezban Ant, merkezde düzenlenen törende isimleri tek tek anons ederek dağıttı. Törende önce duygusal anlar yaşayan sonra çocuklarının diploma sevincine ortak olan aileler, kutlama programıyla da mutluluklarını doyasıya yaşadılar. 

kucuk_karateciler_400_2_21032012.jpg

SİNCAN’DA SINAV HEYECANI
Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Sincan Çocuk Kulübü karate öğrencileri de kemer sınavı heyecanı yaşadılar. Sınava toplam 80 öğrenci katıldı.10 öğrenci beyaz kemerden sarı kemere, 20 öğrenci turuncu kemerden yeşil kemere, 50 öğrenci ise yeşil kemerden mavi kemere geçti. 4 aydan 4 aya yapılan kemer sınavında minik sporcuların kuşak atlama heyecanına aileleri de seyirci olarak ortak oldu.