Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

“Mahallede Şenlik Var” Bugün Başlıyor…

- Büyükşehir Belediyesi’nin 9 Yıldır Ankara’nın Rengarenk ve Yemyeşil Yaz Akşamlarında Başkentlilere Unutulmaz Bir Eğlence Keyfi Sunduğu Panayırlar, Kapılarını Açıyor - 90 Gün Boyunca Ankara’nın Değişik Bölgelerinde Program Dahilinde Kurulacak Olan Panayırlar, İlk Gün, Sincan Fatih Semt Pazarı ve Keçiören Etlik Pazarı’nda Başkentlilere “Merhaba” Diyecek

15 Haziran 2011 Çarşamba 04:03
“Mahallede Şenlik Var” Bugün Başlıyor…

Başkentlilere, ücretsiz Yaz keyfi yaşatan “Mahallede Şenlik Var” panayırları 15 Haziran Çarşamba, Sincan Fatih Semt Pazarı ve Keçiören Etlik Pazarı’nda kapılarını açıyor. 
1.JPG 

Tatile gidemeyen veya Başkent’in rengarenk ve yeşiller içindeki Yaz günlerini Ankara’da geçirmek isteyen vatandaşlara muhteşem bir eğlence imkanı sunan “Mahallede Şenlik Var” panayırlarını düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da birbirinden değişik aktiviteleri vatandaşların ayağına götürecek. Her yıl yaz aylarında düzenlenerek, geleneksel hale gelen ve Başkentlilerle bu yaz dokuzuncu kez buluşacak olan panayırlar, 90 gün boyunca aynı anda iki ayrı bölgede kurulacak. Bu sayede de her semtte yaşayan tüm Başkentlilere kucak açacak olan Panayırlar, Ankara’da unutulmaz bir Yaz keyfi yaşatacak.
 Panayırların ilki 15 Haziran Çarşamba saat 18.00’da Sincan Fatih Semt Pazarı’nda, aynı anda ikincisi de Keçiören Etlik Pazarı’nda kapılarını açacak. 
19 Haziran’da Sincan’dan Gölbaşı’na, 24 Haziran’da Bala’ya geçecek birinci grubun yanı sıra, ikinci grup da Keçiören’in ardından 20 Haziran’da Pursaklar Azni Ertuğrul Okul bahçesine kurulacak ve gencinden yaşlısına, çocuğundan engellisine ve hanımlara kadar tüm Başkentlilere onlarca değişik aktiviteyle “merhaba” diyecek.
 Kent merkezindeki mahalle ve semtlerin yanı sıra Büyükşehir sınırlarına dahil olan ilçe ve mahallelerde de kurulacak olan panayırlardan Başkentliler ücretsiz yararlanacak.

-EĞLENCE DOLU YAZ AKŞAMLARI

 Her yıl daha da geliştirilen ve büyüyen “Mahallede Şenlik Var” panayırında 90 gün boyunca sahne alacak sürpriz sanatçılar, sevilen şarkılarla vatandaşlara muhteşem bir eğlence yaşatırken, çocukların vazgeçilmezi olan oyun grupları yine minik ziyaretçilerini ağırlayacak. Ayrıca sahne gösterileri arasında en çok beğeni toplayan akrobasi ve muhteşem sirk grubu panayırları renklendirecek. Panayırlarda özellikle çocukların ilgisini çekecek mini konserler, tiyatro gösterileri, midilli atlar, trenler, akülü arabalar, şişme oyuncaklar yer alacak.