MAHMUDİYELİ HANIMLAR ANKARA'YA KONUK OLDU

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mahmudiyeli hanımları ağırladı. Eskişehir’in Mahmudiye İlçesi’nden Başkent’te gelen hanımlar, tarihi ve turistik bölgeler ile Büyükşehir Belediyesi’nin proje alanlarını gezdiler. Mahmudiyeli hanımlar Başkan Melih Gökçek ile de bir araya geldiler.

21 Mayıs 2014 Çarşamba 10:35
MAHMUDİYELİ HANIMLAR ANKARA'YA KONUK OLDU

-ESKİŞEHİR’İN MAHMUDİYE İLÇESİ’NDEN GELEN HANIMLAR, BAŞKENT’İN TARİHİ VE TURİSTİK BÖLGELERİ İLE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN PROJE ALANLARINI GEZDİLER

-HANIMLARLA BİR ARAYA GELEN BAŞKAN GÖKÇEK:

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK MAHMUDİYE İLÇESİ’NİN EKSİKLİKLERİNİ GİDERMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

mahmudiyeli_hanimlar_HKN_3005.JPGAnkara Büyükşehir Belediyesi, Mahmudiyeli hanımları ağırladı.

Başkent’in örnek çalışmalarını üstü açık otobüslerle yerinde gören Mahmudiyeli hanımlar,  Altınpark’taki Belediye Evi’nde düzenlenen öğle yemeğinde bir araya geldikleri Başkan Gökçek’e, teşekkür ettiler.

Mahmudiyeli hanımları Ankara’da ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Gökçek, “Umarım buradaki gezilerden güzel anılarla ayrılırsınız. Öyle zannediyorum ki Hacı Bayram’ı beğenmişsinizdir. Hacı Bayram ve çevresini son 5 yıl içerisinde değiştirdik ve değiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

-“MAHMUDİYE, ANKARA’NIN KARDEŞ İLÇESİ”…

Mahmudiye’yi Ankara’nın bir ilçesi olarak gördüklerini de kaydeden Başkan Melih Gökçek, “Allah nasip ederse artık Ankara Büyükşehir Belediyesi ile kardeş ilçe olduğunuz için elimizden gelen gayreti size sarf edeceğiz. Öyle zannediyorum ki birçok eksiğinizi bu suretle gidermiş olacaksınız” diye konuştu.

Eskişehir Mahmudiye’de yapılan itirazlar nedeniyle iptal edilen ve 1 Haziran’da yeniden yapılacak olan yerel seçimlere de değinen Başkan Gökçek, “Her yerde söylüyorum; seçimin iptal olması, ara seçime kalınması veya küçük seçim olması, bir nimet. Bütün partiler, bütün marifetlerini ortaya dökerler ve her türlü imkanlarını verirler. O dönem içerisinde o imkanlardan yararlanmanın yollarına bakmak lazım” dedi.

25 Haziran Pazar günü ilçeye giderek yapılacak çalışmaları anlatacağını ifade eden Başkan Melih Gökçek, konuşmasının ardından Mahmudiyeli hanımların yeşil alan, park, yol ve asfaltla ilgili sorunlarını dinleyerek, sıkıntı çekilen konularda ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Mahmudiyeli hanımların büyük sevgi gösterisi ile karşılaşan Başkan Gökçek, hanımların hatıra fotoğrafı taleplerini de geri çevirmedi.

-MAHMUDİYELİ HANIMLARIN BAŞKENT TURU

Eskişehir’in Mahmudiye İlçesi’nden Ankara’ya gelen hanımlar, Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde üstü açık otobüslerle Başkent turu yaptılar.

Başkent gezisine Anıtkabir’den başlayan hanımlar, Hacı Bayram-ı Veli Camii, Kuzey Ankara, Planet Aile Yaşam Merkezi, Göksu Park’ı gezerek, Büyükşehir Belediyesi’nin kentsel ve sosyal proje alanlarını inceleme imkanı buldular.