Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Makarna Yeme Yarışması Çekişmeli Geçti...

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AİLE YAŞAM MERKEZLERİ, DÜZENLEDİĞİ ORGANİZASYONLARLA ÇOCUKLARI BİLGİLENDİRİRKEN İLGİNÇ YARIŞMALARLA DA HOŞÇA ZAMAN GEÇİRMELERİNİ SAĞLIYOR

24 Şubat 2012 Cuma 15:24
Makarna Yeme Yarışması Çekişmeli Geçti...

Her yaş grubu için ayrı ayrı eğitici faaliyetler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezleri, çocukların zamanlarını da en eğlenceli ve en verimli bir şekilde geçirmeleri için büyük çaba gösteriyor. 
 Aile Yaşam Merkezi yetkilileri, çeşitli kursların dışında seminerler, toplantılar, eğlenceler gibi farklı aktiviteler düzenleyerek üyeleri hem bilgilendirmeyi hem de eğlenceli organizasyonlarla güzel zaman geçirmelerini sağlamayı amaçladıklarını söylüyorlar. 
Çeşitli yarışmalar ile etkinliklerini sürdüren Pursaklar Aile Yaşam Merkezi, bu defa da “Makarna Yeme Yarışması” düzenleyerek, renkli görüntülere sahne oldu.   
Çocuk kulübü üyelerinin katıldığı yarışmada eğitmenler tarafından makarna yemeği aynı ölçüde 10 yarışmacının tabağına servis edildi. Üyeler, eğitmenlerinin başlama düdüğünü çalmasıyla makarnayı en hızlı şekilde bitirmeye çalıştılar. Tabağını ilk boşaltan olabilmek amacıyla tatlı bir rekabete giren yarışmacılar, izleyenlere de eğlenceli dakikalar yaşattılar. Heyecanla süren yarışmada çocukların gösterdiği çabalar sonucunda kıyasıya bir çekişme yaşandı ve bir o kadar da renkli görüntüler ortaya çıktı.
Bu tür etkinliklerle üye çocuklara yarışma bilincini aşılamayı amaçladıklarını belirten yetkililer, ayrıca neşeli organizasyonlar ve düzenledikleri sosyal faaliyetlerin üyelerinin gelişimine katkı sunduğunu sevinerek izlediklerini kaydettiler.