28 Mayıs 2015 Perşembe 13:17
MAMAK ÇOCUK KULÜBÜ’NDE MİNİKLERİN MEZUNİYET SEVİNCİ

mamak.jpgAnkaralı çocukların sosyal, kültürel ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunan, zamanlarını en doğru ve en güzel şekilde geçirmelerini sağlayan Anakara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kulüpleri renkli etkinliklerin değişmez adresi oluyor. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren çocuk kulüplerinden biri olan Mamak Çocuk Kulübü, mezuniyet sevinci yaşadı. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Başkan vekili Faruk Gültekin ve bürokratlar katıldı. Miniklerin, hem bir yıl içerisinde öğrendiklerini, hem de yeteneklerini sergileme imkanı buldukları tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. “Çanakkale” gösterisi ile devam eden törende duygusal anlar yaşandı.
Türk Çocuğu, Silifke. Aşk Aşk, Ahçı, Semazen, Türkiyem, Bölgeler, Kına Gecesi, Step, Karadeniz yöresi halk oyunları, Ateş Böceği olmak üzere birçok gösteri sergilendi. Toplam 222 çocuğun hazırladığı gösteriler, misafirlere hem eğlenceli, hem de duygusal anlar yaşattı. Katılımın yoğun olduğu yılsonu programında 2014-2015 dönemi mutlu ve coşkulu bir şekilde kutlandı.