31 Mayıs 2016 Salı 14:22
MAMAK ÇOCUK KULÜBÜNDEN MUHTEŞEM YIL SONU GÖSTERİSİ

mamak.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi Mamak Çocuk Kulübü’nün üyelerinin hazırladığı yıl sonu programı renkli görüntülere sahne oldu.
Necmettin Erbakan Kongre Merkezinde düzenlenen programa, belediye bürokratları, öğrenciler ve veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, miniklerin gösterileri ile devam etti. Küçük yaşlarına rağmen sergiledikleri performansla göz dolduran minik üyeler, izleyicilerden de büyük alkış topladı.
Programa yoğun ilgi gösteren veliler, gösterilerde yer alan çocukların coşkusuna ve mutluluklarına da eşlik ettiler. Konuklar, eğlenceli dakikaların eksik olmadığı gösterilerin ardından, öğrencilerin yıl boyunca yapmış oldukları çalışmaların yer aldığı sergiyi gezdiler. Geride bıraktıkları eğitim-öğretim yılının yorgunluğunu şenlik havasında geçen bir yıl sonu programıyla atan üyeler ve veliler, başta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek olmak üzere, emeği geçen tüm yetkililere teşekkürlerini ilettiler.