MAPUTO'DAN GELEN HEYET SOKAKTA ÇALIŞAN ÇOCUKLAR MERKEZİ'Nİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, yurt dışından konukları vardı. Ankara ve Mozambik Cumhuriyeti başkenti Maputo arasında imzalanan işbirliği antlaşması çerçevesinde, Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi’ni meclis üyeleri ve iş adamlarından oluşan bir grup iş adamı ziyaret etti.

16 Mart 2016 Çarşamba 09:08

MAPUTO'DAN GELEN HEYET SOKAKTA ÇALIŞAN ÇOCUKLAR MERKEZİ'Nİ ZİYARET ETTİ

heyet.jpgAnkara Büyükşehir elediyesi’nin, yurt dışından konukları vardı. Ankara ve Mozambik Cumhuriyeti başkenti Maputo arasında imzalanan işbirliği antlaşması çerçevesinde, Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi’ni meclis üyeleri ve iş adamlarından oluşan bir grup iş adamı ziyaret etti.
Heyet, merkezi gezerek merkez yetkilileri tarafından, sınıflar ve merkez çalışmaları hakkında bilgilendirildiler. Merkezin amacının, sokakta çalışan çocukların ihtiyaçlarını karşılamak suretiyle, onlara yardımcı olmak ve onları desteklemek olduğunu öğrenen heyet, merkezin çalışmalarını ve projelerini ilgiyle dinledi, memnuniyetlerini ve teşekkürlerini ileterek merkezden ayrıldı.