Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

“Medya Cup Bowling Turnuvası” …

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN KATKILARIYLA DÜZENLENEN MEDİA CUP BOWLİNG TURNUVASI’NIN İKİNCİSİ 25-27 KASIM TARİHLERİNDE KENTPARK ROLLİNG BALL BOWLİNG SALONU’NDA YAPILACAK

14 Kasım 2011 Pazartesi 02:40
“Medya Cup Bowling Turnuvası” …

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenecek “Medya Cup Bowling Turnuvası” 25-27 Kasım tarihleri arasında Kentpark Rolling Ball Bowling Salonu’nda gerçekleştirilecek. 

1.JPG
Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu’nun organizasyonu, Turizm Çevre ve Kent Gazetecileri Derneği’nin (TURÇEV)  işbirliği ile bu yıl ikincisi düzenlenen Media Cup Bowling Turnuvası’nın ev sahipliğini Kent Park AVM yapacak. Turnuvada dereceye girerek kupa ve madalya alan takımlara Kent Park tarafından çeşitli hediyeler de verilecek. 
Kentpark Alışveriş Merkezi Rolling Ball Bowling Salonu’nda gerçekleştirilecek turnuvaya, medya kuruluşları 4’er kişilik takımlar halinde katılacak. Turnuvaya katılan tüm takımlara Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu tarafından katılım sertifikası verilecek. Başvurular, 21 Kasım Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar 507 29 09 numaralı telefon ve 507 29 11 numaralı faksla yapılabilecek. Başvurular ayrıca [email protected] mail adresine gönderilebilecek. 
Geçen yıl 38 takımın katılımıyla gerçekleşen, bu yıl da yoğun katılımın beklendiği turnuvanın sonunda birinci olan takımın her bir üyesine Kent Park tarafından iphone 4, ikinci takımın her bir üyesine 500 TL’lik GAP mağazası hediye çeki, üçüncü olan takım üyelerine de 250 TL’lik POLO Mağazası hediye çeki verilecek. Organizasyon Komitesi tarafından belirlenecek en centilmen takım da ödüllendirilecek.
Medya kuruluşlarının katılacağı ve 23 Kasım Çarşamba günü kura çekilişiyle takımların eşleştirileceği turnuva 25, 26 ve 27 Kasım günlerinde Kentpark Rolling Ball Bowling Salonu’nda gerçekleşecek.