Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Medya Cup Bowling Turnuvası Ödül Töreni...

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN KATKILARIYLA DÜZENLENEN TURÇEV MEDYA CUP BOWLİNG TURNUVASI’NDA ŞAMPİYONLUĞU TRT TAKIMI KAZANDI -TÜRKİYE BOCCE, BOWLİNG VE DART FEDERASYONU BAŞKANI TEKCAN: “ÇOK YAKINDA DA MEDYA CUP DART TURNUVASI DÜZENLEYECEĞİZ”

28 Kasım 2011 Pazartesi 09:19
Medya Cup Bowling Turnuvası Ödül Töreni...

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen, açılış atışını Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in yaptığı  “TURÇEV Medya Cup Bowling Turnuvası” kıyasıya gerçekleşen final müsabakalarıyla sona erdi. Turnuva sonunda TRT Takımı birinci olurken, Kanal B Televizyonu ikinci, Kanal A Televizyonu da üçüncülüğü göğüsledi.

1.jpg
Haber koşuşturmacısından sıyrılıp farklı bir gün yaşayan medya mensupları, Kentpark Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen turnuvada stresten uzak eğlenceli dakikalar yaşadı.
Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu ile Turizm Çevre ve Kent Gazetecileri Derneği’nin (TURÇEV)  işbirliğinde bu yıl ikincisi düzenlenen Medya Cup Bowling Turnuvası’na medya kurumlarını temsilen 60 takım katıldı. İki gün süren kıyasıya mücadelenin ardından şampiyonluğu göğüsleyen takım ise geçen turnuvada olduğu gibi bu yıl da TRT oldu.

2.jpg
Turnuvanın ödül töreni de Kentpark  AVM’de yapıldı. Tüm katılımcılara başarı sertifikası dağıtılan ödül töreninde TRT’ye kupasını, Gazeteci Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar verdi. Turnuvanın ikincisi Kanal B kupasını, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı, aynı zamanda Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Ahmet Recep Tekcan’dan alırken, üçüncülüğü kazanan Kanal A’nın kupasını da TURÇEV Başkanı Deniz Gürel verdi.  
Tüm katılımcılara teşekkür eden Ahmet Recep Tekcan, turnuvaya en büyük desteği Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in verdiğini anımsattı. Medya Cup Bowling Turnuvası’nın diğer illerde de gerçekleştirileceğini belirten Tekcan, “Çok yakında da yine Ankara’da Medya Cup Dart Turnuvası yapacağız” diye konuştu.
Turnuvada, Organizasyon Komitesi tarafından belirlenen, “Görev Başında Yaşamını Yitiren Gazeteciler Anısına En Centilmen Takım” ödülünü ise Parlemanto Muhabirleri Derneği takımı aldı. Takıma ödülünü Anadolu Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Tek verdi.
 Törende ayrıca Kentpark AVM yönetimi tarafından birinci takımın her bir üyesine IPhone, ikinci takımın her bir üyesine 500 TL’lik GAP mağazası hediye çeki, üçüncü olan takım üyelerine de 250 TL’lik POLO Mağazası hediye çeki, en centilmen takıma da çeşitli hediyeler verildi.