"MELİH AMCA" ÇOCUKLARI YİNE SEVİNDİRECEK

-Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, 7. Uluslararası belediye ve çevre fuarı’nı gezdi, çocukları sevindirecek hazırlıklar yaptı -Baktığı Oyun Gruplarının Emniyetli Olup Olmadığına Özen Gösteren Başkan Gökçek, Oyuncakları Bürokratları İle Birlikte “Sağlamlık Testi”nden Geçirdi

30 Mart 2013 Cumartesi 00:00

HAK_5054.jpg

Bayramlarda, festivallerde çocukların mutluluğuna ortak olan,  onlara sürpriz hediyeler dağıtan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yaz sezonu öncesinde yine çocukları sevindirecek hazırlıklar yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Citytech 7. Uluslar arası Belediye ve Çevre Fuarı’nı gezdi. Büyükşehir Belediyesi’nin bazı bürokratlarının da eşlik ettiği gezide Başkan Gökçek, fuarda sergilenen oturma ve oyun grupları, temizlik ekipmanları, iş makinaları, kondisyon aletleri hakkında firma temsilcilerinden bilgi aldı.

EMNİYETLİ OLUP OLMADIĞINI TEST ETTİ

Çocuk oyun grupları ile özel olarak ilgilenen Başkan Gökçek, oyuncakların emniyetli olup olmadığını titiz bir şekilde inceledi. Firma temsilcilerine bizzat denettirdiği çocuk oyun gruplarını “sağlamlık testi”nden geçiren Başkan Melih Gökçek, daha sonra beğendiği oyun grupları için sıkı bir pazarlık yaparak, alım yapmaları yönünde bürokratlarına talimat verdi.

30 BARFİKS ÇEKTİ İDDİAYI KAZANDI

Başkan Gökçek’in gezisi renkli görüntülere de sahne oldu. Kondisyon aletlerini inceleyen Başkan Gökçek, 30 barfiks çekerek kendisi ile iddiaya giren ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya’dan bir takım elbise ve bir ayakkabı kazandı.

Başkan Gökçek’in fuar gezisine aralarında ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Hatice Akgül, Fen İşleri Daire Başkan Vekili Vedat Üçpınar, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Recep Tekcan’ın da bulunduğu Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile Anfa Ankara Altınpark İşletmeleri Ltd. Şti. Genel Müdürü Ferhat Ertürk katıldı.

Başkan Gökçek, fuar alanında kendisine büyük ilgi gösteren vatandaşları da kırmayarak bol bol hatıra fotoğraf çektirdi.