“MELİH AMCADAN” BAYRAM HEDİYESİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, her bayram olduğu gibi bu bayramda da çocukları hediyelerle sevindirmeye, büyüklerle bayramlaşmaya ve tüm başkentle kucaklaşmaya devam ediyor Başkent’in dört bir tarafını dolaşarak, bayramın en mutlu yüzleri çocuklara oyuncak dağıtan, yüzlerce hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Gökçek, mutluluk dağıtmaya bugün ve yarın da devam edecek

28 Ekim 2012 Pazar 08:22
“MELİH AMCADAN” BAYRAM HEDİYESİ

HAK_3011_thumb.JPGAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, her bayram olduğu gibi bu bayramda da Başkent’i karış karış gezip, çocuklara hediyeler dağıtmaya, büyüklerle bayramlaşmaya ve tüm Ankara ile kucaklaşmaya devam ediyor.

Bayramın en mutlu yüzleri olan çocuklarla her fırsatta bir araya gelip, hatıra fotoğrafları çektiren, hediyeler veren, onların coşkularına ortak olan Başkan Gökçek, yine geleneği bozmadı. Kurban Bayramı’nın ikinci gününden itibaren Başkent’te ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak çocukları sevindiren  Başkan Melih Gökçek, Ankara sokaklarında bayram coşkusu yaşattı.

Başkent’te çocuk olmanın ayrıcalığı ile Bayram coşkuları, Büyük Ankara&Moskova Sirki’yle ikiye katlanan, Başkan Gökçek’in hediyeleriyle de unutulmayacak bir heyecan yaşayan minik yürekler, “Melih Amca” olarak tanıdıkları Başkan Gökçek ile fotoğraf çektirmek için adeta yarıştılar.

HAK_2923_thumb.JPGANKARA SOKAKLARINDA ÇOCUK SESLERİ

Bayramların sesi olan çocukların coşkularını sokaklara taşıyan, gittiği her ilçeyi karış karış gezip, hediyeler dağıtan Büyükşehir belediye Başkanı Melih Gökçek, Bayramın ikinci gününden itibaren,  Elmadağ, Altındağ, Mamak’ın, Kazan, Yenikent, Sincan, Etimesgut,  Yenimahalle, Bala, Gölbaşı, Çankaya ilçelerinin tüm mahallelerini turlayarak hem bayramlaştı hem de çocukları sevindirdi.

Özel olarak hazırlanan alanlarda binlerce top, araba ve bebek dağıtan Başkan Gökçek, hatıra fotoğrafları çektirdi, büyüklerle bayramlaştı, ilçelerdeki cadde ve sokaklarda “Bugün Bayram” anonsları eşliğinde tüm Başkentlilerle kucaklaştı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olsa da çocuklar için sadece “Melih Amca” olan ve hediyelerini onun elinden almanın mutluluğunu yaşayan çocukların sevinçlerine ortak olan, onlarla eğlenen, yaşlıların ellerinden öpen, akranlarıyla kucaklaşan, bir bayramın tüm inceliklerini Başkentlilerle yaşayan Başkan Gökçek,  Cumhuriyet Bayramı’nda da Ankara’yı gezmeye, çocukları sevindirmeye devam edecek.