Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

MELİH GÖKÇEK 5. KEZ ADAY

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başkan Melih Gökçek’i yeniden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak açıkladı. AK Parti Grup Toplantısı’nda 5 il ve 5 Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarını açıklayan Başbakan Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın da 1994’ten bu yana bu görevi yürüten Melih Gökçek olduğunu söyledi.

26 Kasım 2013 Salı 16:48
MELİH GÖKÇEK 5. KEZ ADAY

-BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN, BAŞKAN GÖKÇEK’İ YENİDEN ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLARAK AÇIKLADI

-AK PARTİ GRUP TOPLANTISI’NDA, BAŞKAN GÖKÇEK’İN ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN BAŞBAKAN ERDOĞAN:

“MEVCUT BELEDİYE BAŞKANIMIZ MELİH GÖKÇEK YENİ DÖNEMDE DE BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ”

“HALKIMIZ ÇOK İYİ GÖRDÜĞÜ İÇİNDİR Kİ ANKARA’DA HİÇBİR ZAMAN NE YERELDE NE GENELDE İKTİDARI, AK PARTİ’DEN BAŞKASINA VERMİYOR”

“YERELDE BİLDİĞİNİZ GİBİ 1994’TEN BU YANA MELİH BEY’İN DIŞINDA BİR İSME ANKARALI ASLA TEVECCÜH GÖSTERMEDİ”

BAR_4529.jpg         Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başkan Melih Gökçek’i yeniden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak açıkladı.

         AK Parti Grup Toplantısı’nda 5 il ve 5 Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarını açıklayan Başbakan Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın da 1994’ten bu yana bu görevi yürüten Melih Gökçek olduğunu söyledi.

İktidara geldiklerinden bu yana yapılan çalışmalardan özetle bahseden Başbakan Erdoğan,  daha sonra illerin sinevizyon görüntüleri eşliğinde Gümüşhane, Bartın, Kırşehir, Amasya, Afyon Karahisar Belediye Başkan adayları ile Kahraman Maraş, Eskişehir, Kayseri, Konya ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını tek tek açıklayarak, kürsüde illerin bakan, milletvekili ve il başkanları ile birlikte ellerini havaya kaldırarak, fotoğraf çektirdi.

Büyükşehir Belediyesi ile hükümet tarafından gerçekleştirilen çalışmaların yansıtıldığı dev ekranlarda Ankara’nın görüntülerinin yayınlanmasının ardından alkışlar eşliğinde açıklama yapan Başbakan Erdoğan, “Görüldüğü gibi Ankaramızda da yerel yönetim ve merkezi yönetim olarak el ele verilince nelerin olduğunu ve Ankara Büyükşehir’in nasıl bir değişim gösterdiğini hep birlikte görüyoruz. Keşke 20 yıl önceki Ankara’yı da bir görseniz ve bugünkü Ankara ile bunun mukayesesini yapsanız.  Bu mukayese yapılsa çok daha güzel, mümkün ve verimli olacaktı. Ama bunu gördükleri halde görmemezlikten gelenler de var. Fakat bütün bunlara rağmen halkımız bunu çok iyi gördüğü içindir ki Ankara’da hiçbir zaman ne yerelde ne genelde iktidarı AK Parti’den başkasına vermiyor” dedi.

“Yerelde de bildiğiniz gibi 1994’ten bu yana Melih Bey’in dışında bir isme Ankaralı asla teveccüh göstermedi” diyerek konuşmasını sürdüren Başbakan Erdoğan, Başkent Ankara’da yapılan ve yeni dönemde yapılacak çalışmalardan kısaca bahsederek, sözlerini “Ben şimdi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımızı açıklıyorum. Mevcut belediye başkanımız Melih Gökçek, yeni dönemde de Belediye Başkan Adayımız” tamamladı.

         Açıklamasının ardından Başbakan Erdoğan, Ankaralı bakan, Milletvekilleri ve il başkanını da kürsüye davet ederek, Başkan Gökçek ile birlikte ellerini havaya kaldırdı ve fotoğraf çektirdi. 

MELİH GÖKÇEK 5. KEZ ADAY
MELİH GÖKÇEK 5. KEZ ADAY
MELİH GÖKÇEK 5. KEZ ADAY
MELİH GÖKÇEK 5. KEZ ADAY
MELİH GÖKÇEK 5. KEZ ADAY
MELİH GÖKÇEK 5. KEZ ADAY