Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

MİGFED’DEN BAŞKAN GÖKÇEK'E BAŞARI ÖDÜLÜ

Kısa adı MİGFED olan Medya İhtisas Gazetecileri Federasyonu, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e başarı ödülü verdi.

22 Nisan 2015 Çarşamba 19:27
MİGFED’DEN BAŞKAN GÖKÇEK'E BAŞARI ÖDÜLÜ

-MEDYA İHTİSAS GAZETECİLERİ FEDERASYONU’NUN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
-MİGFED, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÖKÇEK’İ 5 DÖNEM ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OLMA BAŞARISININ YANI SIRA ANKARA’YI YEŞİLLE DONATMASI, HAVA KİRLİLİĞİNİ ORTADAN KALDIRMASI, ULAŞIMI RAHATLATAN UYGULAMALARI VE ANKARA’YI 2050 YILINA KADAR SU SIKINTISI YAŞANMAYACAK BİR KENT HALİNE GETİRMESİ NEDENİYLE ÖDÜLE LAYIK BULDU
-BAŞKAN GÖKÇE’IN ÖDÜLÜNÜ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRE BAŞKANI TEKCAN ALDI

mifget_odulKısa adı MİGFED olan Medya İhtisas Gazetecileri Federasyonu, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e başarı ödülü verdi.
Üyeleri arasında Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık Muhabirleri Derneği, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği ile Türkiye Haber Kameramanları Derneği, Magazin Gazetecileri Derneği ve Ankara Reklamcılar Derneği gibi köklü gazetecilik örgütlerinin de yer aldığı MİGFED’in 2014 Türkiye Başarı & Uluslararası Dostluk ve Başarı Ödülleri Sheraton Oteli’nde düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

-BAŞKAN GÖKÇEK’E BAŞARI ÖDÜLÜ
MİGFED, 5 dönem Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olma başarısının yanı sıra Ankara’yı yeşille donatması, hava kirliliğini ortadan kaldırması, ulaşımı rahatlatan uygulamaları ve yer altı çalışmalarında elde ettiği başarılara yenilerini ekleyerek Ankara’yı 2050 yılına kadar su sıkıntısı yaşanmayacak bir il haline getirmesi gerekçesiyle Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i “başarı ödülü”ne layık gördü.
Başkan Gökçek adına ödülünü MİGFED Genel Başkan Vekili İbrahim Gürkan Sarı’dan alan Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Recep Tekcan yaptığı kısa konuşmada, yoğun programı nedeniyle ödül törenine katılamayan Başkan Gökçek’in selamlarını iletti.
Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet alanının il sınırları olması nedeniyle Büyükşehir Belediyesi olarak daha çok çalıştıklarını kaydeden Tekcan, “Bu ödüller de bizi bu çalışmalarımızda kamçılıyor. Bizi ödüle layık gören MİGFED’e teşekkür ediyoruz” dedi.

-ÖDÜLLER GAZETECİ GÖZÜYLE…
Politikadan, spora, diplomasiden aktüaliteye, eğitim, sağlık, turizm, çevre, kadın, ekonomi, magazin, kent, gıda, tarım vb. birçok alanda hemen her konudaki haberleri izleyen ihtisas gazetecileri tarafından oluşturulan MİGFED, bu alanlarda başarılı olmuş kişi ve kuruluşlara ”Gazeteci Gözüyle” ödül verilmesini kararlaştırmıştı.
Ödül alan kişi ve kuruluşlar arasında Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi, Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünsal Özgen, Antalya Akdeniz Üniversitesi’nde yüz nakli operasyonlarını gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan, Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Suat İrfan Günsel, Konya Şeker, Turkcell, AFAD, THY, Seferihisar Belediyesi, Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı, Operatör Doktor Bülent Cihan Timur, Arçelik, Güler Sabancı, TRT, Hürriyet.com.tr. Yeni Asır Gazetesi, Bartın Gazetesi, Anadolu Ajansı, TİKA yer alırken, Uluslararası Dostluk ve Barış Oskarları ödüllerine de Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Arnavutluk Başbakanı Edi Rama layık görüldü.