23 Kasım 2015 Pazartesi 13:32
MİTHATPAŞA CADDESİ TRAFİĞE AÇILDI

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN ASFAT ÇALIŞMALARI NEDENİYLE HAFTA SONUNDA TRAFİĞE KAPATILAN MİTHATPAŞA CADDESİ TEKRAR AÇILDI

cadde.jpgBüyükşehir Belediyesi Fen işleri Dairesi Başkanlığı tarafından geçtiğimiz Cuma gecesi asfalt çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılan Mithatpaşa Caddesi, çalışmaların tamamlanmasıyla gece yarısından sonra tekrar açıldı.
Kazıma ve asfalt çalışmaları nedeniyle 20 Kasım Cuma günü akşam saatlerinde trafiğe kapatılan Mithatpaşa Caddesi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince kısa sürede tamamlanarak 22 Kasım Pazar gecesi tekrar trafiğe açıldı.
Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, asfaltı tamamlanan Mithatpaşa Caddesi'nde yol çizgilerinin ise önümüzdeki günlerde geceleri tamamlanacağını bildirdiler.