Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

MUHTEŞEM GÖSTERİ GENÇLİK PARKI'NDA BAŞLIYOR

Büyükşehir Belediyesi Tarafından Gerçekleştirilen Ve Geçen Yaza Damgasını Vuran Gençlik Parkı’ndaki “Suyun Işık Ve Müzikle Muhteşem Dansı” 19 Nisan Cuma Günü Yeniden Başlayacak. Ankara’nın Simgesi Gençlik Parkına Ayrı Bir Değer Katan Muhteşem Gösteri Her Gün Saat 20.00’da Konuklarını Ağırlayacak

18 Nisan 2013 Perşembe 00:00
MUHTEŞEM GÖSTERİ GENÇLİK PARKI'NDA BAŞLIYOR

-Büyükşehir Belediyesi Tarafından Gerçekleştirilen Ve Geçen Yaza Damgasını Vuran Gençlik Parkı’ndaki “Suyun Işık Ve Müzikle Muhteşem Dansı” 19 Nisan Cuma Günü Yeniden Başlayacak.

- Ankara’nın Simgesi Gençlik Parkına Ayrı Bir Değer Katan Muhteşem Gösteri Her Gün Saat 20.00’da Konuklarını Ağırlayacak

2.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Gençlik Parkı havuzunda gerçekleştirilen “Suyun Işık ve Müzikle Muhteşem Dansı” 19 Nisan Cuma akşamdan itibaren yeniden Başkent gecelerine renk katacak. Avrupa’nın en büyük fıskiye şovu, her gün saat 20.00’dan itibaren Başkentlilere unutulmaz görsel bir şölen sunacak.

Büyükşehir Belediyesi’nin geçen yaza damgasını vuran “Suyun ışıkla ve dansı” Başkentlilerle yeniden buluşuyor. Yemyeşil ve rengarenk görüntüsüyle her gün Ankaralıların akınına uğrayan Gençlik Parkı’na ayrı bir değer katan muhteşem gösteri, yarın 19 Nisan Cuma akşamdan itibaren hava şartları uygun olduğu sürece her gün saat 20.00’da konuklarını ağırlayacak.

- GEÇEN YIL YÜZBİNLER İZLEDİ

Avrupa’nın en büyüğü olma özelliği taşıyan dev fıskiye gösterisi, geçen yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ilk kez görücüye çıkmıştı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bakanlar, çok sayıda milletvekili ile binlerce Başkentlinin katıldığı muhteşem bir törenle başlayan gösteri, yaz boyunca yüz binlerce ziyaretçiye unutulmaz bir şölen yaşattı. Sadece Başkentlilerin değil, şehir dışından gelen konukların da akın ettiği Gençlik Parkı’na bu gösteri sayesinde ilgi kat ve kat arttı. İzleyenler, gösteriye hayranlıklarını dile getirdi.