MUHTEŞEM SİRK EĞLENCESİ DEVAM EDİYOR

Başkentlilerin büyük bir ilgiyle karşıladığı “Büyük Ankara & Moskava Sirki”, hafta sonlarını şenlendirmeyi sürdürüyor

02 Kasım 2012 Cuma 16:17
MUHTEŞEM SİRK EĞLENCESİ DEVAM EDİYOR

buyuk_ankara_sirki_genel_thumb.jpgBayram tatiline damgasını vuran “Büyük Ankara&Moskova Sirki”,Başkentlilerin en büyük hafta sonu eğlencesi olmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen sirk, hafta içi ilköğretim öğrencilerini ağırlarken, hafta sonu ikişer gösteriyle Başkentlileri muhteşem şovları izlemeye bekliyor.

Bayram tatilinde ASKİ Kapalı Spor Salonu’nda, 4 gün boyunca büyük bir ilgiyle 2012 yılı gösterilerine başlayan Büyük Ankara&Moskova Sirki, Cumartesi ve Pazar günleri saat 14.00 ve 18.00’de konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Büyük Ankara Sirki’ne olan ilgi kapılarını açar açmaz kısa sürede tıklım tıklım dolan salonda kendini gösteriyor. Ücretsiz olarak Başkentliler sunulan gösterilerde akrobatlar, palyaçolar, ip cambazları, atlar, köpekler, kaplanlar, illüzyonistler teker teker hünerlerini sergiliyor. Binlerce Başkentli, bu renkli dünyaya heyecanla tanıklık ederken, tehlikelerle dolu gösteriler heyecanı arttırıyor, palyaçolar ise salonu kahkahaya boğuyor.

Ankaralıların, gösterilere sorunsuz ulaşabilmeleri için Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, kentin 29 noktasından ASKİ Spor Salonu’na gösteri saatlerinden 1 saat önce ücretsiz otobüs seferleri düzenliyor. BELYA Şirketi tarafından organize edilen Büyük Ankara Sirki, yeni yıla kadar gösterilerine devam edecek.

ankara_sirki_aslan_thumb.jpgOTOBÜS HAREKET NOKTALARI

Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, sirk gösterilerini izlemek isteyen Başkentliler için kentin çeşitli noktalarından ASKİ Spor Salonu’na gösteri saatlerinden 1 saat önce ücretsiz otobüs seferleri düzenledi. Buna göre otobüslerin hareket noktaları şöyle:

1. Demetevler Metro Hastane Durağı
  2. Demetevler Parkı önü / Hacegan