Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Nevin Gökçek Fotoğrafçılıkta da Ustalığını Gösterdi…

-BÜYÜK ANKARA FESTİVALİ’NDE HER AKŞAM YÜZLERCE FOTOĞRAF ÇEKTİREN BAŞKAN GÖKÇEK’E EŞLİK EDEN EŞİ NEVİN GÖKÇEK, ZAMAN ZAMAN PROFESYONEL FOTOĞRAF MAKİNESİYLE FESTİVALİN UNUTULMAZ ETKİNLİKLERİNİ KARELERİNE YANSITIYOR -BAŞKAN GÖKÇEK İLE FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İÇİN SIRA OLUŞTURAN VATANDAŞLARI NEVİN GÖKÇEK’İN DE GÖRÜNTÜLEMESİ FESTİVAL ALANINDA İLGİ ODAĞI OLDU

02 Temmuz 2012 Pazartesi 08:31
Nevin Gökçek Fotoğrafçılıkta da Ustalığını Gösterdi…

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyük Ankara Festivali’ni her akşam ziyaret ederek hem vatandaşların coşkusuna ortak oluyor hem de dağıttığı birlerce top ile çocukları mutlu ediyor.
Vatandaşların isteklerini de kırmayan Başkan Gökçek, hemen hemen her gün yüzlerce Başkentli ile hatıra fotoğrafı çektiriyor.
Başkan Gökçek’in Başkentlilerle bu anlamlı buluşmasına şahitlik eden eşi Nevin Gökçek de zaman zaman profesyonel fotoğraf makinesini alıp, bu keyifli anları kendi karelerine yansıtıyor.
Atatürk Kültür Merkezi’nde Kent Estetiği Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan Hacı Bayram Meydanı, Başkent tarihini ve Büyükşehir Belediyesi’nin restorasyon çalışmalarını en güzel şekilde temsil etmenin yanı sıra Başkan Gökçek ve yüzlerce Başkentli tarafından doğal fotoğraf stüdyosu olarak da kullanılıyor. Hem Ankara Evlerinin hem de Başkan Gökçek’in yer aldığı bu tarihi görüntü önünde çekilen yüzlerce fotoğraf Başkentlilerin albümünün başköşesinde yerini alıyor.
Festivalin ilk gününden bugüne kadar her akşam temsili Ankara Evleri önünde uzun bir kuyruk oluşturan Başkentlilerle fotoğraf çektiren Başkan Gökçek’e eşi Nevin Gökçek de eşlik ediyor. Festivalin bu en samimi ortamında uzun süren çekim anlarına şahitlik eden Nevin Gökçek, bazen de eşinin fotoğraflarını kendisi çekiyor. Fotoğrafçılık konusundaki hünerlerine sevgiyi de ekleyerek, güzel karelere imza atan Nevin Gökçek, eşini ve Başkentlileri elindeki objektifle karelere yansıtırken festivalden yansıyan bu keyifli görüntüler de hem ilgi odağı oluyor hem de hafızalara kazınıyor.