11 Aralık 2015 Cuma 10:25
ÖDÜLLÜ SPORCULAR, BÜYÜKŞEHİR’İ ZİYARET ETTİ

turnuva.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi sosyal projelerde olduğu gibi spor ve sporcunun da daima yanında olmaya devam ediyor. Çocuk Kulüpleri, gençlik merkezleri ve aile yaşam merkezlerinde sporun her alanında gençlere ücretsiz hizmetler sunulmaktadır. Büyükşehir, güreş, masa tenisi, judo, boks, tekvando ve karate olmak üzere çeşitli spor dallarıyla gençlere sporu sevdirirken, onları kötü ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutuyor. Bu kapsamda, Ankara Büyükşehir Belediyesi Ahmetler Çocuk Kulübü 26-29 Kasım’da 23 ülkeden 1187 sporcunun katıldığı ve İstanbul’da gerçekleşen Uluslar arası Marmara Cup Karate Turnuvası’na katıldı. Antrenörleri Aysun Kezban Ant’ın sıkı çalışma programıyla, erkekler takım halinde üçüncü olurken; Merve Gözükara ve Bayram Anıl Eser de kendi kategorilerinde üçüncü oldular.
Sporcular, antrenörleri eşliğinde Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına ziyerette bulundu. Daire Başkanı Adnan Şeker, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek adına çocukları tebrik ederek, onlara fincan ve kalemden oluşan bir hediye seti ile beraber, yazın ücretsiz tatil sözü de verdi.