ÖĞRENCİLERİN KARNE HEDİYESİ "MELİH AMCA"DAN

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sık sık dile getirdiği çocuk sevgisini dağıttığı hediyelerle göstermeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkent Ankara’nın 17 ayrı ilçesindeki 362 okulda karne heyecanı yaşayan 57 bin 198 öğrenciye karne hediyesi olarak basketbol, futbol ve voleybol topu dağıttı.

24 Ocak 2014 Cuma 13:26
ÖĞRENCİLERİN KARNE HEDİYESİ "MELİH AMCA"DAN

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK, ANKARA’DAKİ 17 AYRI İLÇEDEKİ 362 OKULDA KARNE HEYECANI YAŞAYAN 57 BİN ÖĞRENCİYE BASKETBOL, FUTBOL VE VOLEYBOL TOPU HEDİYE ETTİ

-İLK KARNE HEDİYELERİNİ, ÇOCUK SEVGİSİNİ SIK SIK DİLE GETİREN MELİH AMCALARINDAN NEŞE İÇİNDE ALAN ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU GÖZLERİNDEN OKUNURKEN, DİLLERİNDE İSE “MELİH AMCA”YA TEŞEKKÜR CÜMLELERİ YER ALDI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sık sık dile getirdiği çocuk sevgisini dağıttığı hediyelerle göstermeye karne_hediyesi_24012014_BAR_8080.JPGdevam ediyor. Bu kapsamda Başkent Ankara’nın 17 ayrı ilçesindeki 362 okulda karne heyecanı yaşayan 57 bin 198 öğrenciye karne hediyesi olarak basketbol, futbol ve voleybol topu dağıttı.

Sıralarında, okul bahçelerinde heyecan içerisinde hediyelerini alan minik ellerin neşeleri gözlerinden okunurken, dillerinde de “Melih Amca”ya teşekkür cümleleri yer aldı.

-İLÇE İLÇE KARNE HEDİYESİ

Yoğun mesaisi nedeniyle karne hediyesi dağıtımlarına katılamayan ancak Belediye şirket genel müdürleri ve bürokratları aracılığıyla çocuklara selam ve sevgileri ile birlikte hediyelerini gönderen Başkan Melih Gökçek, Kalecik, Şereflikoçhisar, Evren, Beypazarı, Haymana, Kazan, Bala, Akyurt, Çubuk, Elmadağ, Ayaş, Güdül, Beypazarı, Nallıhan, Kazan, Kızılcahamam, Çamlıdere’de eğitim veren toplam 362 okuldaki karne heyecanına ortak oldu.

-İLK HEDİYE BAŞKAN GÖKÇEK’TEN

Daha önce hiç karne hediyesi almamış veya bu yarıyıldaki ilk hediyesini Başkan Gökçek’ten alan on binlerce çocuk, hep bir ağızdan “Melih Amca”ya teşekkür ederken, karne almanın heyecanı yanında, hediye almanın mutluluğunu da bir arada yaşadılar. Öğretmeninden öğrencisine cıvıl cıvıl seslerin yankıladığı okul duvarlarına, küçük yüreklerin top sevincinin de eklendiği karne dağıtım törenlerinde Başkent’in dört bir tarafındaki okullarda neşe sesleri yükseldi.

-10 YAŞINDAKİ ÖZDOĞAN: “ÇOK ÖZEL BİR KARNE HEDİYESİ”-

Karne hediyesini Melih Amcasından almanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren 10 yaşındaki Aleyna Boztepe duygularını, “Bu hediyelere çok sevindim. Bu dönem teşekkür alıyorum ve böyle bir hediye verdiği için Melih Gökçek Amca’ya çok teşekkür ediyorum ve onu çok sevdiğimi söylemek istiyorum” sözleriyle dile getirirdi.

Mustafa Can Özdoğan’ın, “Hediyeye çok sevindim. Takdir aldım ve böyle bir hediye aldığım için çok mutluyum. Melih Amca’ya teşekkürler” derken, 8 yaşındaki Hüseyin Efe Aydos da duygularını, “Karne hediyemi çok iyi buldum. Karnemizi daha almadık ama iyi gelecek bence. Bize böyle bir karne hediyesi verdiği için Melih Gökçek Amca’ya teşekkür ediyorum” diyerek duygularını belirtti.

8 yaşındaki Amine Şevval Saygıdeğer ise, “Böyle bir karne hediyesi verdikleri için çok mutluyum. Bu ilk karne hediyem ve çok teşekkür ediyorum. Ailemden de hediyeler gelir diye umuyorum” derken, yine 8 yaşındaki Sıla Öztürk de “Karnem bence iyi gelecek. Karnelerimizi almadan önce böyle bir hediye verdiği için Melih Gökçek Amca’ya teşekkür ediyorum” diye konuştu.

2. sınıfların öğretmeni  V. Yılmaz ise bu tür teşviklerin öğrenciler açısından da önemli olduğunu belirterek, “7 senedir bu okulda öğretmenlik yapıyorum. Daha önce de Çubuk Belediyesi’nin çocuklarımıza bir takım hediyeleri olmuştu… Çocuklarımızın en çok sevdiği aktiviteler oyun ve spor olduğu için toplara çok seviniyorlar. Hediyeleri alabilmek için hepsi birbirleriyle yarışıyordu. Bu tür hediyeler çocukların motivasyonları için çok önemli” diyerek görüşünü açıkladı.