09 Haziran 2014 Pazartesi 08:35
ONKOLOJİ HASTALARINA MORAL EĞLENCESİ

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, SOS VAKFI İLE ONKOLOJİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NİN İŞBİRLİĞİNDE DÜNYA LÖSEMİ HAFTASI NEDENİYLE EĞLENCE PROGRAMI DÜZENLENDİ

buy_bel_sos_vakfi_ERY_0896.JPGBüyükşehir Belediyesi, Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı (SOS) ile Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin işbirliğinde dünya lösemi haftası nedeniyle eğlence programı düzenlendi

Harikalar Diyarı Sincan Aile Yaşam Merkezi’nde düzenlenen programa; Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kemik İliği Nakli Bölümü’nde tedavi gören hastalar katıldı.

Ankara Onkoloji Hastanesi Kemik İliği Nakli Bölümü, Büyükşehir Belediyesi ile Onursal Başkanlığını Nevin Gökçek’in yaptığı Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı (SOS) tarafından gerçekleştirilen programda, tedavisi devam eden hastalara seslenen Onkoloji Hastanesi Kemik İliği Nakli Merkezi Direktörü Prof. Dr. Fevzi Altuntaş, löseminin yenilmesi mümkün bir hastalık olduğuna dikkat çekti. Prof. Altuntaş, “Üniversite sınavını kazanan, üniversiteyi bitirip iş bulan veya iş kuran, yurt dışına okumaya giden, lösemiyi yenip evlenen, çocuk sahibi olan hastalarımız var. Kısacası kanseri yenmek artık mümkün” dedi.

Söz alan bazı hastalar da tedavilerinde önemli rol oynayan doktorlara, hemşirelere ve diğer ilgililere teşekkür ettiler.

Programda, Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu sazlarının eşliğinde sahne alan sanatçılar Mustafa Özcan, Elif Özer ve Selma Geçer hastaların güzel bir gün geçirmelerini sağladılar.