OYUNU KULLANAN MELİH GÖKÇEK:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Başkan Melih Gökçek, "Millet istikrardan yana mı, yoksa istikrarsızlıktan yana mı olacak? Bu seçimlerde çok net tavrını ortaya koyacak. İnşallah neticesi çok hayırlı olacak buna canı gönülden inanıyorum” dedi.

31 Mart 2014 Pazartesi 07:51
OYUNU KULLANAN MELİH GÖKÇEK:

-"MİLLET İSTİKRARDAN YANA MI, YOKSA İSTİKRARSIZLIKTAN YANA MI OLACAK? BU SEÇİMLERDE ÇOK NET TAVRINI ORTAYA KOYACAK. İNŞALLAH NETİCESİ ÇOK HAYIRLI OLACAK, BUNA CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM”

-"TAHMİNİM, KARARSIZLAR 2 PUAN, CUMHURİYET HALK PARTİSİ ADAYI 39 PUAN, MELİH GÖKÇEK 50 PUAN OLACAK. GERİSİ DE MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’NİN OLACAK"

baskan_oy_BAR_8985.JPGyana mı, yoksa istikrarsızlıktan yana mı olacak? Bu seçimlerde çok net tavrını ortaya koyacak. İnşallah neticesi çok hayırlı olacak buna canı gönülden inanıyorum”
dedi.

Gökçek, seçimlerdeki tahmini de "Kararsızlar 2 Puan, Cumhuriyet Halk Partisi adayı 39 puan, Melih Gökçek 50 puan olacak. Gerisi de Milliyetçi Hareket Partisi’nin olacak" diyerek açıkladı.

Gökçek,2014 yerel seçimleri için oyunu Halide Edip Adıvar Orta Okulu’nda kullandı.

Başkan Gökçek, kayıtlı bulunduğu 1304 numaralı sandıktaki oyunu kullanmaya eşi Nevin Gökçek, oğlu Ahmet ile gelini Hülya Gökçek ve 96 yaşındaki kayınvalidesi Fatma Güler ile birlikte geldi.

Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Başkan Gökçek, seçimlerin sadece bir yerel seçim olmadığını ifade ederek, “ Bu seçimler aynı zamanda genel seçim hüviyetindedir” dedi.

“ANKARA’DA AÇIK ARA ALACAĞIZ”

Türkiye genelinde AK Parti’nin açık farkla galip geleceğine inandığını kaydeden Başkan Gökçek, Ankara’da da seçimleri açık ara alacaklarına inandığını söyledi.

Seçimlerin Türkiye için hayırlı olacağına inandığını  dile getiren Başkan Gökçek şunları söyledi:

"Sayın Başbakanımın da dediği gibi bu seçimler 2. İstiklal mücadelesi gibi bir şey… Millet istikrardan yana mı, yoksa istikrarsızlıktan yana mı olacak? Bu seçimlerde çok net tavrını ortaya koyacak. İnşallah neticesi çok hayırlı olacak buna canı gönülden inanıyorum.”

Gazetecilerin Ankara’ya ilişkin seçim tahminlerini sormaları üzerine Başkan Gökçek, “Tahminim, kararsızlar 2 Puan, Cumhuriyet Halk Partisi adayı 39 puan, Melih Gökçek 50 puan olacak. Gerisi de Milliyetçi Hareket Partisi’nin olacak. Ben iyi bir siyasi analizci ve anketçiyim ikisini birleştirince bu sonuç ortaya çıkıyor. İnşallah böyle çıkacak diye umut ediyorum. Artı iki,  artı eksi her tahmin edenin hakkıdır ” şeklinde yanıt verdi.

Bir gazetecinin  Cumhuriyet Halk Partisi adayı Mansur Yavaş’ın oyunu  kullanırken, “Hayatımda ilk kez CHP’ye oy veriyorum” şeklinde bir açıklaması olduğunu  bu konuda ne düşündüğü sorusuna Başkan Gökçek şu şekilde cevap verdi: “Demek ki çok üzülmüş… Hayırlı uğurlu olsun kendisine yakışmış. İlk kez Cumhuriyet  Halk Partisi’ne oy kullanıyor ama bir türlü CHP rozeti takmadı. Bakalım seçimden sonra ortalık CHP’de nasıl olacak merak ediyorum.”