08 Şubat 2015 Pazar 07:48
PARKLAR KIŞIN DA BOŞ KALMIYOR

-HAVA SICAKLIKLARININ NORMALİN ÜZERİNDE SEYRETMESİNİ FIRSAT BİLEN BAŞKENTLİLER BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPILAN PARK, BAHÇE VE MESİRE ALANLARINA AKIN ETTİ

ParkBaşkent’te hava sıcaklıklarının mevsim normalinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen Ankaralılar, hafta sonunda Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan parklarda kendini bulutların arasından gösteren güneşin ve temiz havanın tadını doyasıya çıkardı.

Kış soğuğundan bunalan Ankaralılar sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve güneşin kendisini göstermesini fırsat bilerek Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan rekreasyon alanlarına koştular.

- ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Mogan Gölü, Mavi Göl, Harikalar Diyarı gibi Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete açılan dev rekreasyon alanlarının yanı sıra ilçe ve mahallelere yapılan parklarda yakılan mangalların yanı başında yapılan sohbetler ile vatandaşlar mutlu bir hafta sonu tatili geçirdi.

Yeşilin her tonunun hakim olduğu alanlarda temiz ve güneşli havada çocukların bisiklet sürmeleri ve çocuk oyun grupları ile oynadıkları oyunlar sömestri tatilinin bitiminde moral oldu. Çocuklar dilediğince eğlenirken güvenlik görevlilerinin özenli ve tecrübeli kontrolleri altında olan parklarda aileler daha rahat ve huzurlu bir gün geçirdi.