Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Pursaklar Aile Yaşam 3. Yaşını Kutladı...

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN PURSAKLAR’DA AÇTIĞI AİLE YAŞAM MERKEZİ KISA SÜREDE İLÇENİN CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELEREK, 7’DEN 70’E HER KESİME HİTAP EDEN ÇALIŞMALARIYLA 3 YILI GERİDE BIRAKTI

21 Mart 2012 Çarşamba 14:45
Pursaklar Aile Yaşam 3. Yaşını Kutladı...

pursaklar_400_2_21032012.jpg

Pursaklar Aile Yaşam Merkezi, 3. yaş gününü coşkulu bir programla kutladı. Merkez üyesi çocuk ve gençlerin gösterileriyle renklenen programı çok sayıda davetli izledi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bakanlar ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından açılışı 2009 yılında gerçekleştirilen Pursaklar Aile Yaşam Merkezi, yaptığı çalışmalarla kısa sürede ilçe halkının cazibe merkezi haline geldi. Her yaştan, her kesimden insanı bünyesinde bir araya getiren, kursları, gezileri etkinlikleriyle her gün dolup taşan merkezin 3. doğum günü eğlenceli, coşkulu bir programla kutlandı.

pursaklar_400_3_21032012.jpg

Pursaklar Aile Yaşam Merkezi sinema salonunda düzenlenen yıl dönümü programına Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Genel Koordinatörü Recep Araç ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Organizasyonlardan Sorumlu Koordinatör İlknur Arslan, merkez idarecileri ile çok sayıda davetli katıldı.
 Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, merkezin açıldığı tarihten bugüne kadar yapılan faaliyetler, geziler ve ziyarete gelen heyetlerin fotoğraflarından oluşan slayt gösterisi ile devam etti. Salonu dolduran izleyicilerden büyük alkış alan slayt gösterisinin hemen ardından Trabzon Halkoyunları Ekibi ile Seğmen ekibi davetlileri coşturdu.
Kültürel çalışmaların yanı sıra sportif faaliyetleri ile de büyük ilgi gören Aile Yaşam Merkezi’nin yaş günü kutlamasına katılan, birçok madalya, kupa ve derece sahibi güreş ve tekvando takımlarının gösterileri ise heyecan dolu görüntüler oluşturdu. Yetenek Sizsiniz programında 2.tura katılan üyelerin taklit şovu, kahkahalarla izlenirken, okul öncesi sınıfının seslendirdiği şarkılar büyük alkış aldı.