Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Ramazan Coşkusu Gençlik Parkı’nda Devam Ediyor...

-Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Düzenlediği Ramazan Eğlenceleri Binlerce Başkentliye Unutulmaz Yaz Geceleri Yaşatıyor -Gençlik Parkı Konser Alanında Sahne Alan Ünlü Şair Ve Tiyatrocu İbrahim Sadri Ve Yücel Erzen Binlerce Başkentliye Seslendirdikleri Şiir Ve Şarkılarla Süslenen Duygu Yüklü Bir Gece Yaşattı

27 Ağustos 2010 Cuma 01:38
Ramazan Coşkusu Gençlik Parkı’nda Devam Ediyor...

1.JPG

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Gençlik Parkı’nda düzenlenen Ramazan etkinlikleri binlerce başkentliye Ramazan nostaljisi yaşatmaya devam ediyor.
Ramazan ayı geleneklerinin ve eğlencelerinin yaşatıldığı Gençlik Parkı’nda sahne alan ünlü şair ve tiyatro sanatçısı İbrahim Sadri ve Yücel Erzen’in birlikte seslendirdikleri duygusal şiir ve şarkılarla başkentliler unutulmaz bir gece yaşadı.
Şiirlerin yanı sıra bazı şarkı sözlerini de seslendiren İbrahim Sadri, “Ah le yar”, “Ben sana mecburum”, “Duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini” ile büyük ilgi topladı.
Kendisini izleyen başkentlilere şiir ve müzik keyfi sunan İbrahim Sadri, izleyicilerden büyük alkış aldı.


TEMAŞA BAHÇESİ

2.jpg
Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı süresince Gençlik Parkı’nda sürdürülen nostaljik eğlenceler arasında bulunan Temaşa Bahçesi’ndeki gösteriler de çocukların büyük ilgisini çekti.
Başkent Tiyatroları tarafından geleneksel orta oyununun sergilendiği “Temaşa Bahçesi”nde çocuklara yönelik yapılan yarışma ve oyunlar ile “Ateş yutan adam” gösterisi kadın, erkek, çocuk tüm başkentliler tarafından heyecanla izlendi.
Ramazan süresince her gece “Temaşa Bahçesi”nde düzenlenen Ramazan Eğlenceleri kapsamında kanto, orta oyunu, meddah, karagöz gösterileri başkentlilere Ramazan nostaljisi yaşatmaya devam ediyor.