15 Haziran 2016 Çarşamba 12:56
RAYLI SİSTEM İŞLETMECİLERİ TOPLANDI

-TÜRKİYE’DEKİ KENT İÇİ RAYLI SİSTEM İŞLETMECİLERİNİN TAMAMININ DESTEĞİYLE KURULAN “TÜM RAYLI SİSTEM İŞLETMECİLERİ DERNEĞİ” (TÜRSİD), ANKARA’DA TOPLANDI

rayli.jpgTürkiye’deki kent içi raylı sistem işletmecilerinin tümünün desteğiyle kurulan “Tüm Raylı Sistem İşletmecileri Derneği”nin (TÜRSİD) Toplantısı, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BUGSAŞ'ın ev sahipliğinde, Ankara’da yapıldı.
Ankara ile birlikte İstanbul, İzmir, Adana, Antalya, Bursa, Eskişehir, Kayseri, Samsun, Konya ve Gaziantep kent içi raylı sistem işletmecilerinin tamamının desteğiyle 2012 yılında kurulan TÜRSİD'in toplantıları, yılda 2 kez düzenleniyor.
Sektördeki sorunlara çözümler aramak ve işletmelerdeki iyi uygulamaların paylaşılmasını sağlamak amacıyla düzenlenen TÜRSİD İşletme Komisyonu 8. Toplantısı’na, Ankara Metro İşletmesi ev sahipliği yaptı.
İki gün süren toplantının açılış konuşmaları, Ankara Metrosu Başmüdürü Rahmi Akdoğan ve İşletme Komisyonu Başkanı İzmir Metro Trafik Müdürü Ertan Sayılkan tarafından yapıldı.
Konuşmaların ardından, bilgilendirme toplantıları ve sunumların yapıldığı toplantıda, ayrıca tavsiye niteliğinde kararlara da imza atıldı.
Toplantıların ardından, Büyükşehir Belediyesi görevlileri, heyete, Hacı Bayram Camii ve çevresi ile ANKAPARK’i gezdirerek, çalışmalar hakkında bilgi verdiler.