Resim Yarışması Sonuçları

23 Nisan 2020 Perşembe 16:52
Resim Yarışması Sonuçları

Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak düzenlenen ''23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı ve TBMM'nin Açılışının 100. Yılı'' konulu ilköğretim düzeyindeki çocuklar arası resim yarışmasına 295 eser katılmıştır. Bu çalışmalar arasından 10 eser Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür Etkinlikleri Şube Müdürlüğü odasında 09:30-15:30 saatleri arasında 1 komisyon başkanı ve 2 üye tarafından detaylı olarak incelenmiş olup dereceye giren yarışmacıların ad ve soyadları alt kısımda listelenmiştir.

Birinci : İdil BEKTAŞ (Elektrikli Bisiklet)
İkinci : Arjin KAYA (Elektrikli Kaykay)
Üçüncü: Nisa Sena TANER (Dağ Bisikleti)