Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Şampiyon Takımın Kupasını Başkan Gökçek Verdi

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÖKÇEK, 17. GELENEKSEL MEVA FUTBOL TURNUVASI’NDA ŞAMPİYON OLAN SİNCAN KURUM ÇALIŞANLARINA KUPA VE MADALYALARINI VERDİ

08 Şubat 2012 Çarşamba 08:51
Şampiyon Takımın Kupasını Başkan Gökçek Verdi

sampiyon_200.jpg

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, futbol turnuvasında kıyasıya mücadele veren memur takımlarını yalnız bırakmayarak, final maçı sonrası ödül törenine katıldı. Memurlar Vakfı’nın  (MEVA) düzenlediği futbol turnuvası sonunda şampiyon olan Sincan Kurum Çalışanları Takımına kupa ve madalyalarını veren Başkan Gökçek, tören sonrası Sincan Aile Yaşam Merkezi Kız Futbol Takımı oyuncuları ile de sohbet etti.
17. Geleneksel MEVA Futbol Turnuvası’nın final maçları Büyükşehir Belediyesi Sincan Aile Yaşam Merkezi’nin ev sahipliğinde yapıldı. Turnuvada kıyasıya mücadele eden 30 takım arasında şampiyonluğu göğüsleyen takım ise Etimesgut Kurum Çalışanları’nı 8-7 yenen Sincan Kurum Çalışanları oldu. Heyecan dolu final maçlarının coşkulu bir kalabalık tarafından izlendiği turnuvada Batıkent Kurum Çalışanları üçüncülüğü, Kazan Kurum Çalışanları da dördüncülüğü elde etti.
Yoğun ilgi gören turnuvanın final maçlarını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, belediye meclisi üyeleri ile bürokratlar da izledi. Düzenlenen ödül töreninde ise Sincan Kurum Çalışanları Takımı’na kupa ve madalyalarını Başkan Gökçek verdi.
Memurlar Vakfı faaliyetlerine yaptığı katkılarından dolayı Vakıf Genel Başkanı Cemalettin Çelik ise Başkan Gökçek’e bir plaket takdim etti. Genel Başkan Çelik yaptığı konuşmada “Vakfımızın faaliyetlerinde Başkanımız Melih Gökçek’i yanımızda görmek bizi çok mutlu ediyor, kendisine müteşekkiriz. Düzenlediğimiz sportif ve sosyal etkinliklerle kamu çalışanlarını masa başı stresinden kurtarıp, işlerine daha sıhhatli bir şekilde dönmelerini amaçlıyoruz” dedi.
 - BAŞKAN GÖKÇEK KIZ FUTBOL TAKIMI İLE SOHBET ETTİ
Ödül töreni sonunda Başkan Gökçek, Sincan Aile Yaşam Merkezi Kız Futbol Takımı oyuncuları ile sohbet etti. Futbol sahası imkanı sağladığı için Başkan Gökçek’e teşekkürlerini sunarak çiçek veren futbolcu genç kızlar, günün anısına bol bol fotoğraf çektirdiler. Sincan Aile Yaşam Merkezi Kız Futbol Takımı’ndan 6 sporcunun milli takıma seçildiği bilgisini alan Başkan Gökçek ise memnuniyetini dile getirerek, başarılarından dolayı gençleri tebrik etti.