05 Ocak 2017 Perşembe 12:42
"SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ"NE ANMA TÖRENİ

-SOSYAL HİZMETLER EĞİTİM VE YARDIM VAKFI, ANKARA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLE YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN ORTAKLAŞA DÜZENLEDİĞİ “HAZİN BEYAZ” ETKİNLİĞİ İLE SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ ANILDI

sarikamis.jpgOnursal Başkanlığını Nevin Gökçek’in yaptığı Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Hazin Beyaz” etkinliği ile Sarıkamış Şehitleri anıldı.

Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen “Hazin Beyaz” Sarıkamış Şehitleri Anma Töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Kuran Tilaveti ve "Hazin  Beyaz” tiyatro oyunuyla devam eden programda, 15 Temmuz Darbe Girişimi'ni anlatan kısa bir film de gösterildi. Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Oyunları ekibi sahne alarak gösterileri sundu.

Tören sonrasında Sarıkamış Şehitleri temalı şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere SOS Vakfı tarafından hediyeleri verildi.

Yenimahalle Kaymakamı Selda Dural, SOS Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek’e plaket ve çiçek takdim etti.

Törende tiyatro ekibi, halk oyunları ekibi ve yarışmada dereceye giren öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirildi.