SERTİFİKALI SİLAJLIK MISIR TOHUMLARI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynakları Dairesi Başkanlığınca, İçanadolu ve geçiş bölgeleri şartlarına uygun, Ankara İlinin çeşitli ilçelerinde bulunan hayvan üreticilerinin kaba yem ihtiyaçlarının karşılanması ve çiftçilerimize yeni çeşitlerin tanıtılarak üretimin teşvik edilmesi ve gelirlerini artırmak üzere sertifikalı silajlık mısır tohumları dağılmıştır.

13 Nisan 2016 Çarşamba 09:29
SERTİFİKALI SİLAJLIK MISIR TOHUMLARI

Bu amaçla 16 ilçemizde 850 Çiftçimize 3432 Torba (45 Ton) sertifikalı silajlık mısır tohumu dağıtımı yapılmıştır. Mısır tohumlarının bedelinin %75’ini belediyemiz kalan kısmını çifçilerimiz karşılamıştır.