Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

SOKAKTA ÇALIŞAN ÇOCUKLAR MERKEZİ'NDE SATRANÇ TURNUVASI

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşık 22 yıl önce çocuklar için hayata geçirdiği en önemli projelerinden biri olan Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi, mutluluk veren ve heyecanlandıran etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Ankara Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi, bu kez, muhteşem bir organizasyona ev sahipliği yaptı.

13 Mart 2015 Cuma 09:43
SOKAKTA ÇALIŞAN ÇOCUKLAR MERKEZİ'NDE SATRANÇ TURNUVASI

-TORUN GÖKÇEKLER SATRANÇTA BAŞARIYA DOYMUYOR…

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOKAKTA ÇALIŞAN ÇOCUKLAR MERKEZİ ÇOCUK KULÜPLERİ ARASINDA SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENDİ
-SATRANÇ TURNUVALARINDA BİRİNCİLİKLERİ KAPTIRMAYAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK’İN TORUNLARI AHMET İLE MELİH GÖKÇEK’İN YER ALDIĞI TAKIMLAR ŞAMPİYONADA BİRİNCİ OLDU


satranc_10.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi’nin çocuklar için hayata geçirdiği en önemli projelerinden biri olan Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Çocuk Kulüpleri arasında satranç turnuvası düzenledi.
Satranç turnuvalarında birincilikleri kimseye kaptırmayan ve elde ettikleri başarılarla sürekli kendilerinden söz ettiren Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in torunları Ahmet ile Melih Gökçek’in yer aldığı takımlar şampiyon oldu.
Satranç turnuvasına, Ankara’nın dört bir yanında faaliyet gösteren çocuk kulüpleri üyeleri katıldı. Oldukça yoğun ilgi gören turnuvada 41 takımda 164 sporcu mücadele etti. Öğrenciler, veliler ve satranç sevenlerin de izlemeye geldiği turnuva tam bir şenlik havasında geçti. Turnuva, Minikler ve Yıldızlar olmak üzere 2 kategoride gerçekleştirildi. Takımlar halinde yarışan satranç sporcuları, birbirleriyle kıyasıya mücadele etti.
Minikler kategorisinde birinciliği içinde Ahmet Gökçek’in de yer aldığı Enes Sezer, Göktuğ Dündar, Mert Özdemir’in takımı göğüsledi. Yıldızlar kategorisinde de birinciliği yine içinde torun Melih Gökçek’in bulunduğu Yusuf Aydın, Efe Turhan, Ahmet İlker Köktaş’ın takımı elde etti.
Müsabakada derece yapmış sporcular için bir de ödül töreni düzenlendi. Törene, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Şeker, B.B Ankaraspor Başkanı Seçkin Odabaşı ve Ahmet Gökçek ile eşi Hülya Gökçek, eğitmenler ve veliler katıldı.